Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΦΑΥΛΗ ΕΡΤ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΙΚΟ-ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Η ΕΡΤ... ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙ: 

Τους πληρώνουμε και αυτοί…μας κοροιδεύουν!! Μας περνάτε για ηλίθιους εκεί στην ΕΡΤ;; Δείτε πως προσπαθούν να μας εξαπατήσουν… (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 02/03/2016 11:27
 ς-ΜΑΚΕΛΕΙΟ
ert-deltio

Δείτε βίντεο από τα “κατορθώματα” της κρατικής τηλεόρασης και θα καταλάβετε…
Δείτε τις παρουσιάστριες να καλημερίζουν “ζωντανά” ρεπόρτερ που εκείνη την ώρα δεν βρίσκονται στον αέρα! Παγκόσμια πρωτοτυπία! ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ:

«Από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου άρχισε το καινούργιο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 με σημαντικές αλλαγές σε εκπομπές, παρουσιαστές, θεματολογία κλπ. Η σημαντικότερη ίσως από αυτές τις αλλαγές είναι η προβολή ενός ωριαίου δελτίου ειδήσεων – το πρώτο σε όλη την ελληνική τηλεόραση – στις 6 το πρωί. Πρέπει δε να σημειωθεί ότι τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης του συγκεκριμένου δελτίου, το καθιστούν ως ένα από τα πλέον επιτυχή και ελκυστικά ενημερωτικά προϊόντα της ΕΡΤ», έγραφε μεταξύ άλλων μια ανακοίνωση της ΕΡΤ στα τέλη Ιανουαρίου.
Εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, ορισμένα “ολοζώντανα” αποσπάσματα από το “ελκυστικό ενημερωτικό προϊόν” της δημόσιας τηλεόρασης.
Στο πρωινό δελτίο της 26ης Ιανουαρίου, η Μαριάννα Πετράκη μας πληροφορεί πως “Ο Γιάννης Φασουλάς θα μας δώσει το ρεπορτάζ από το κυβερνητικό στρατόπεδο”. Αφού παρακολουθούμε τον δημοσιογράφο με την μπορντό του γραβάτα από την αίθουσα σύνταξης, στη συνέχεια, η παρουσιάστρια δίνει πάσα στον Γιάννη Τρουπή για να μας μεταφέρει τηλεφωνικά τα νέα από το στρατόπεδο της αντιπολίτευσης.
Όλο αυτό, κάτι μας θύμιζε… Γυρίσαμε στο βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της 25ης Ιανουαρίου με τον Πάνο Χαρίτο. Ο παρουσιαστής καλησπερίζει τον Γιάννη Φασουλά -με την ίδια μπορντό γραβάτα- και στη συνέχεια βγάζει τηλεφωνικά τον Γιάννη Τρουπή. Τι σύμπτωση! Και οι δύο δημοσιογράφοι λένε ακριβώς τα ίδια λόγια! Αντιγραφή – επικόλληση…
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της 21ης Φεβρουαρίου, η Ευριδίκη Χάτζιου καλησπερίζει τον Γιάννη Φασουλά, ο οποίος ξεκινά με την ανακοίνωση της Όλγας Γεροβασίλη σχετικά με την εκπροσώπηση των αγροτών και συνεχίζει με το μήνυμα που στέλνει η κυβέρνηση στους αγρότες.
Το επόμενο πρωί, η Αλεξάνδρα Δουβαρά προλογίζει το ίδιο θέμα, δίνει πάσα στον Γιάννη Φασουλά λέγοντας το όνομά του “Γιάννη” και δείτε ατυχία… Επειδή ο σκηνοθέτης δεν περίμενε την πάσα της παρουσιάστριας, την κόβει και βγάζει στον “αέρα” τον Γιάννη Φασουλά, ο οποίος κάνει ακριβώς τα ίδια σαρδάμ, στα ίδια σημεία με το προηγούμενο βράδυ! Βέβαια, με τη βοήθεια του μοντάζ της ΕΡΤ, αντιστρέφεται η σειρά των όσων λέει. Έτσι, ακούμε πρώτα για το μήνυμα της κυβέρνησης και μετά για την ανακοίνωση της Όλγας Γεροβασίλη. Φυσικά, στο τέλος, η Αλεξάνδρα Δουβαρά ευχαριστείτον Γιάννη Φασουλά, ο οποίος πιο πιθανό ήταν εκείνη την ώρα, αξημέρωτα, να κοιμόταν στο κρεβάτι του…

Το ίδιο βράδυ, στις 22 Φεβρουαρίου, ο Πάνος Χαρίτος καλησπερίζει από την αίθουσα σύνταξης τον Γιώργο Γεραφέντη για το θέμα της Πόλας Ρούπα.
Το επόμενο πρωί, η Αλεξάνδρα Δουβαρά καλημερίζει τον Γιώργο Γεραφέντη για το ίδιο ρεπορτάζ. Ο …αγενής δημοσιογράφος δεν ανταποδίδει τον χαιρετισμό και μπαίνει κάπως …απότομα στο θέμα. Στο σούπερ τονίζεται η λέξη“ΤΩΡΑ”, ένδειξη ότι πρόκειται για ζωντανή σύνδεση. Δύο λεπτά μετά, κι ενώ ο Γιώργος Γεραφέντης μεταφέρει -πάντα “ζωντανά”- το ρεπορτάζ, συμβαίνει κάτι παράξενο… Ακούγεται ένα “μάλιστα” από τον Πάνο Χαρίτο! Όχι, δεν περνούσε τυχαία ο παρουσιαστής από εκεί, είναι το ίδιο “μάλιστα” που ακούσαμε στο ίδιο σημείο το προηγούμενο βράδυ! Παρόλα αυτά, η Αλεξάνδρα Δουβαρά κλείνει το θέμα λέγοντας “ευχαριστούμε Γιώργο”! Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε έναν ακόμα ρεπόρτερ που εκείνη την ώρα ήταν στο κρεβάτι του, αλλά χάρη στα μαγικά της ΕΡΤ κατόρθωσε να βρίσκεται και “ζωντανά” στο δελτίο.
Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι, η εικόνα μιλά από μόνη της. Αυτή είναι η ΕΡΤ του 2016…

2 σχόλια:

  1. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ.

    Η ΕΡΤ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΤΕΙΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ.

    ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΩ ΚΟΚΟΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΤ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΚΟΡΟΙ ΑΜΠΔΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ...ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΚΥΛΑ ΔΕΗ ΒΑΖΕΙ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΦΤΑΙΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΠΔΟΥΝ ΟΣΕΣ ΚΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΟΤΑ, ΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ.

    ΕΡΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΡΤ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΑΤΖΕ Η ΔΕ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΖΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΛΕ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΟΥΡΝΑ ΜΕ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΝΕΚΕ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΚΟΥΠΙΖΑΝ...

    Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΕΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΓΟΑ ΕΡΤΟΜΠΟΥΡΔΕΛΛΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΙ ΣΚΑΤΟΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ...ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ...

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΔΡΑΚΟΣ..ΚΟΛΑΚΑΣ..ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ...

    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΡΙ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1945-1949.



    ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΔΡΑΚΟΣ...ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΣ ΒΥΡΚΟΛΑΚΑΣ.

    ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟ 1947.ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΝΟΧΑΣΙΣΩΜΕΝΟ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗ ΤΙΚΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΥΜΑΤΩΝ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΥΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑΣ.

    ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΟΥ....ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.
    www.athanasios.thimiopouöos.com......google

    ΤΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΟΒΡΑΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΠΙΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΙ ΦΜΑΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΝΕ ΘΕΛΑΝΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΝΑΝΕ ΕΝΕΔΡΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΡΥΦΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΝΥ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΟΙ ΓΡΕΜΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΝΩΝΤΑΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΚΕ ΕΚΑΤΩ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΑΜΑ.

    ΦΥΣΙΚΑ Η ΤΟΤΕ ΚΟΥΦΛΑΛΑ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΘΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΜΟΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΡΑΤΟΣ...ΔΡΑΚΟΣ,ΚΟΛΑΚΑΣ,ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ..

    ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΥΚΕ...ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ...

    ΠΑΤΕΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΡΩΣΙΑ
    ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
    ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ
    ΚΑΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝΕ ΣΠΕΡΜΑ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ 1945-1949 ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΕΛΛΗ...ΟΒΡΑΙΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟΝ ΔΙΑΙΡΕΙΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟ.

    ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΛΗΣΤΡΙ ΚΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ,ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ,,ΓΡΑΦΟΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΛΑΒΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΛΑΒΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΟΥ ΕΝ ΕΤΗ 1944 Ο ΚΟΡΕΑΤΟΟΒΡΑΙΟΣ ΤΙΤΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ, ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,,,ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟΝ ΟΤΙ Ο ΤΙΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΤΟΤΕ ΕΝΩΣΗΣ.

    ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ ΤΟ 1947 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΛΥΚΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ.

    Ο ΤΟΤΕ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ ΚΩΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ,,,,ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ,,,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.

    ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΣΝΑ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΩΝ ΤΟ 1947 ΣΤΙΣ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΝΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ ΘΥΡΙΩΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΓΚΛΑΒΑΝΗ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ...ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ 24 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ 3...ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΚΑΘΩΣ ΦΩΝΑΖΑ ΠΑΤΕΡΑ.

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΣ.ΤΡΙΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.

    ΧΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΝΙΚΟ 2 ΕΤΩΝ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ...ΕΝΩ Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΗΤΑΝ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΓΙΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ 1947 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΤΩΝΗΣ.

    ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΦΤΑ
    ΘΥΜΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ
    ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ
    ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Π ΑΡΓΟΚΛΑΙΝΕ.

    ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ
    ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ
    ΚΑΙ ΑΠ ΕΞΩ ΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ
    ΚΛΑΙΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ.

    ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΩΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ
    ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΓΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΥΠΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ.

    ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
    ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ
    ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
    ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ.

    ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ....ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ
    ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

    ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ
    ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ
    Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΑΥΡΗ ΦΩΤΙΑ
    ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΙ
    ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΙ
    ΝΑ ΧΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗ ΜΑΝΑ
    ΤΡΑΝΟΣ ΧΑΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΠΟΝΕΣΟΥΝΕ
    ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΙ
    ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ
    ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή