Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ BLOGGER EΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΑΓΡΙΩΣ ΚΑΤΑ ΕΠΩΝΥΜΟΥ BLOGGER!!-ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Σ.Δ

ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΘΕΣ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ-ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΕΠΩΝΥΜΟ  ΜΠΛΟΓΚΕΡ-ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ…ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Διαβάστε τι γράφει στο ιστολόγιο του το φρούτο αυτό και μετά την επίσημη ανακοίνωση ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ της Ε.Σ.Δ –Να τη διαβάσουν ΟΛΟΙ οι μπλογκερς και να την αξιοποιήσουν…εκτός κι αν είναι κουκουλοφοροι!


Εικονοσκόπιο News
''E-MAIL ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ:ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ''

<< ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΝΑ ΟΡΘΙΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ; >>

Ένας παρευρισκόμενος στη συνεδρίαση του σημερινού δημοτικού συμβουλίου(22/3/2016), απαθανάτισετην παραπανω ''επεισοδιακή'' φωτογραφία:
''Μια φωτογραφία με τον απατεώνα της δημοσιογραφίας (όπως τον αποκαλείτε), ένας απόφοιτος της έκτης δημοτικού που προσπαθεί λυσαλαία να παραπλανήσει το Δημοτικό συμβούλιο οτι δήθεν η ταυτότητα αυτή δεν είναι κάλπικη.
Ρε παιδιά ,Με ποια προσόντα - πιστοποιητικά - πτυχία -πειστήρια έγινε μέλος αυτής της εταιρείας δημοσιογραφικών μελετών

Δηλαδή Απορώ,
Τι είδους δημοσιογραφική μελέτη θα εκπονήσει ένας απόφοιτος της ΣΤ΄Δημοτικού;
Περίεργο και... Σκοτεινό!
Αυτήν την εταιρεία μελετών και αυτό το ''όρθιο'' μέλος της, το αναγνωρίζει η επίσημη απο το κράτος ένωση των δημοσιογράφων(Ε.Σ.Η.Ε.Α);;;
Σε ''παλλαιό-τερα'' δημοτικά συμβούλια (αυτός που βλέπετε στη φωτογραφία να δείχνει το κάλπικο πτυχίο)έφευγε απ΄τους διαδρόμους του Δημαρχείου Μακη-γιαρισμένος απο «άπερκατ, κροσέ και Ντιρεκτ».
Πάντως βλέπουμε στη φωτο τον Δήμαρχο Ερμιονίδας να γράφει στα... παλιά του τα παπουτσια αυτόν τον απατεωνα της δημοσιογραφίας!!!
Μπράβο Δήμαρχε, η ηθική σου στάση και η απαξίωση σε κάλπικα πτυχία της Δημοσιογραφίας μας θυμίζει παλαιότερες, πολύχρονες και πετυχημένες με έργα Δημαρχίες!''
Αναρτήθηκε από Εικονοσκόπιο News στις 11:06 μ.μ.


ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ BLOGGER EΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΑΓΡΙΩΣ ΚΑΤΑ ΕΠΩΝΥΜΟΥ BLOGGER!!-ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Σ.Δ
ΤΗΣ 24.3.16/ ΑΡΘ.ΠΡΩΤ,1634/Φ,ΕΝ.2

Ίδιον των κουκουλοφόρων και ανωνύμων ειδικά στο Διαδίκτυο είναι να ασχημονούν. Αφού ρίψουν την όποια λάσπη γεννοβολεί το αδειανό κρανίο τους.. στρίβουν στην πρώτη γωνία, καλυπτόμενοι από την ανωνυμία τους.

Η Ενωση Συντακτών Διαδικτύου καταδικάζει την αναίτιο λεκτική επίθεση του blοgger της Ερμιονίδας http://eikonoskopionews.blogspot.gr/, αγνώστων λοιπών στοιχείων., ο οποίος στην ατυχή έμπνευσή του να επιδαψιλεύσει χαΙδολογήματα στον νυν δήμαρχο Ερμιονίδας, στοχεύει κατά παλαιού επώνυμου μέλους της ΕΣΔ, κατά του κ. Σταμάτη Δαμαλίτη διαχειριστού της ιστοσελίδας "Ερμιονίδα μας αρέσει δεν μας αρέσει".

Ο εν λόγω κουκουλοφόρος αποκαλεί τον ΕΠΩΝΥΜΟ και μη κρυπτόμενο, όπως η θλιβερή αφεντιά του, τον κ. Δαμαλίτη ούτε λίγο ούτε πολύ “απατεώνα” χωρίς φυσικά, ως είθισται με τους κουκουλοφόρους κατσαπλιάδες του διαδικτύου, να λάβει τον κόπο να στοιχειοθετήσει τη βαρύτατη κατηγορία που εκσφενδονίζει!

Ο εν λόγω κουκουλοφόρος της Ερμιονίδας, επικαλείται υποτιμητικώς τις γραμματικές γνώσεις του κ. Δαμαλίτη. Υπενθυμίζουμε για τους αδαείς πως λαμπρά ονόματα της δημοσιογραφίας –λογοτεχνίας μας …δεν είχαν πτυχία!!!

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον ο μπουνταλάς ανώνυμος αυτός κειμενογράφος να μας δείξει τα πτυχία του… κι αν εξ αυτού του λόγου θα μπορούσε να είναι ή μη μέλος της ΕΣΗΕΑ την οποίαν επίσης επικαλείται ανοήτως!

Η ΕΣΗΕΑ, το ιστορικότερο σωματείο του Τύπου νομικά δεν διαφέρει από την ΕΣΔ.. Εκπροσωπεί τμήμα μόνο του Τύπου, κυρίως τους εργαζομένους –κι όχι όλους-στις Ημερήσιες εφημερίδες κ.λ.π. Ούτε φυσικά μπορεί να εκληφθεί η ΕΣΗΕΑ ως Ιερατείον που ..χειροτονεί …δημοσιογράφους!

Και φυσικά δεν ζητάει “πτυχία” από τους υποψήφιους προς εγγραφήν τους. Κατά την αντίληψη αυτή θα αποκλείονταν από τις τάξεις της ένας Παπαδιαμάντης ή ένας Σπύρος Μελάς κ.α πολλοί και λαμπροί !

Ο υβρεολόγος κουκουλοφόρος κειμενογράφος αγνοεί –προφανώς λόγω... των πτυχίων που διαθέτει…-ότι λειτουργούν δεκάδες δημοσιογραφικές ενώσεις και σωματεία ανά την Ελλάδα ισότιμα και εφάμιλλα της ΕΣΗΕΑ.  Γιατί δεν επικαλείται την ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ, ( Ε.Σ.Η.Ε.Μ.Θ) επίσης ιστορικό σωματείο… ή την ΄Ενωση Συντακτών Πελοποννήσου;

Είναι φανερό ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμη φρούτο από αυτά που θάλλουν στο διαδίκτυο. Το φαινόμενο το έχουμε επισημάνει από δεκαετίας και το κυνηγάμε, πιστεύοντας ότι κάποιοι blogges του τυχοδιωκτικού αυτού είδους,  τουλάχιστον, δεν θα φοβούνται τις δικές τους σκέψεις κι αντρίκια να διεκδικούν θέση στον δημόσιο διάλογο. Διαφορετικά κοροϊδεύουν πρώτα απ΄όλα τη θλιβερή ύπαρξή τους.

Ο λασπολόγος ανώνυμος της Ερμιονίδας έχει απορίες και περί της Νομιμότητας και της ΕΣΔ και της Ε.Δ.Μ…. ΄Ε, τι να κάνουμε; Τόσο φτάνει το νιονιό του! Ας ψάξει. Θέλει να έχουμε και την έγκριση της ΕΣΗΕΑ..!!! Παλαβομάρες. Αν θέλει όμως χαρτί από τον παπά της …Ενορίας μας θα του το προσκομίσουμε...υπό την όρον ότι θα βγάλει την κουκούλα του! Για να τη βγάλει όμως χρειάζεται πρωτίστως να έχει …μπατζάκια!

ΔΟΘΕΙΣΗΣ ευκαιρίας πρέπει να υπομνήσουμε στους ευγενείς κατά τα άλλα τοπικούς –δημοτικούς άρχοντες , πως όλα αυτά που επισυμβαίνουν στις περιοχές τους, κυρίως πηγάζουν από τις συμπάθειες, εμπάθειες τους κ.λ.π,γίνονται δε  και υπό το πλέγμα που έχουν… ότι δα οι άνθρωποι του Τύπου ..πρέπει να είναι χαϊδευτικοί προς το σπουδαίο…έργο τους. Οι δοξασίες αυτές ανήκουν σε άλλες εποχές. 

Αν μη τι άλλο οφείλουν να είναι ανεκτικοί προς κάθε εκπρόσωπο του Τύπου και ειδικά προς τα μέλη της ΕΣΔ,είτε τους αρέσει η μούρη τους είτε όχι… Η πληροφόρηση προς τον Τύπον είναι υποχρεωτική κατά τον Νόμον, τον οποίον και θα επικαλεστούμε ως αυτό το περιστατικό που αναδεικνύουμε σήμερα.. Και δη για την αποτροπιαστική χειρονομία του δημάρχου… που δεν δέχεται τα πιστοποιητικά μέλους της ΕΣΔ, όπως φαίνεται τουλάχιστον από τη φωτό που δημοσιοποιεί … ο θριαμβολογών… υπέρ μάλιστα της “ηθικής” του δημάρχου… κουκουλοφόρος μπλογκερ.Να τον χαίρετε τέτοιον συνήγορο ο δήμαρχος Ερμιονίδας!

Υπενθυμίζουμε ακόμη πως ΟΛΑ τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, είναι επώνυμα- δεν κρύβονται από τους αναγνώστες τους και αυτομάτως καθίστανται και μέλη της ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, χωρίς,  καταστατικά, να είναι αναγκαίον να “συντάσσουν “…μελέτες.΄Εχουν άλλη ουσιαστική ερευνητική αποστολή.

Αυτά και θα παρακολουθούμε όπως πάντα τις ασχήμιες στην Ερμιονίδα κι αλλαχού!

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ                 ΚΩΝ..ΤΖΑΝΝΑΚΗΣ



Πρόεδρος ΕΣΔ                            ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου