Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΚΑΛΆ... ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΤΟΥ BLOGGING ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΝ;

ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΣΑΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.. ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ! ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ... ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ...Μέχρι κι ο Πούτιν είναι τσιράκι του Εβραιοσιωνισμού!,,Απίστευτο; ΚΑΛΕ ΤΙ ΛΕΤΕ; Μελετήστε την πορεία του... στη Συρία! Δεν τα έχει βρεί με τον μασώνο ΟΜΠΑΜΑ

  

Η ΕΛΛΑΣ βρίσκεται σε πόλεμο με το ΣΙΩΝΙΣΜΟ! Αρματωθείτε και κάντε αντάρτικο.. Πάρτε το χαμπάρι. Είναι ολοκληρωτικός πόλεμος... 

Βιώνουμε την τελευταία πράξη της τελικής σύγκροιυσης!!! Οι χθόνιοι Εβραίοι, μάχονται αγρίως το ελληνικό πνεύμα. Μας μισούν θανάσιμα! Είναι και  θρησκευτικός ο πόλεμος! Οι Εβραίοι, ο Σιωνισμός , έχουν ΜΟΝΟΝ θρησκευτική ταυτότητα. Για τίποτε άλλο δεν έχουν διακριθεί στην ιστορία. Το Ισραήλ είναι θεοκρατικό έθνος, αν οι Εβραίοι υπήρξαν ποτέ έθνος!


ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ-ΑΓΩΝΙΣΘΕΙΤΕ***Υπάρχουν στην Ελλάδα  μόνον 2000 ψυχές Εβραίων... κι αυτές κατευθύνουν τις τύχες μας. Τρελλό; Κάποτε ήσαν 6.000-10.000 αλλά ΟΛΟΙ τους φυγαδεύτηκαν στο Ισραήλ.. Και μάλιστα βγάζανε βουλευτάδες μας αυτούς που θέλανε αυτοί...( π.χ. ΄Εβερτ ) 
*** Κλόουν έχουν καταντήσει οι πολιτικοί μας... 
Δεν βλέπετε πως χοροπηδάνε το Τσίπρα, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο,τον Αβραμόπουλο, τον Μητσοτάκη, σχεδόν ΟΛΟΥΣ;
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο στην Ελλάδα - Κ.Ι.Σ.-(έδρα Θησείο) είναι το εκτελεστικό όργανο του διεθνοιύς Σιωνισμού! Και είναι κράτος εν κράτη! 

ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΗΔΗ ΖΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ! 

ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΟΦΟΙ: 
Είναι αλήθειες που βιώνουμε κι όμως επιμένουμε να μην καταλαβαίνουμε..λόγω αφιονισμού μας!

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΡΑ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ...ώστε πραγματικά να μην ξέρουμε πως θα φυλαχτούμε...ποιον να εμπιστευθούμε..


ΑΠΟ ΤΟ… http://retro.berlin-athen.eu/

Ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν  είναι Εβραίος;(Tί ερώτηση κι αυτή;)

ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΑΥΤΟΣ ΚΙ Ο 
ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ-ΑΓΩΝΙΣΘΕΙΤΕ
ΜΠΕΝΤΜΠΕΝΤΕΦ ΤΟΥ ...ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!
(και υπάρχουν ΄Ελληνες αφελείς που μιλάνε για το σωτήριο ξανθό γένος που θα μας δώσει στο πιάτο και την Πόλη!)
Πόσο μεγάλη είναι η επιρροή του Διεθνούς Σιωνισμού στην Ρωσία; Για να δωθεί στην ερώτηση αυτή μία ικανοποιητική απάντηση, θα πρέπει να ερευνηθουν οι σχέσεις του Σιωνισμού με τους ηγέτες της Ρωσίας Πούτιν και Μεντβέντεβ... ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!


Του Εμμανουήλ Σαρίδη 

(Ο κ. Σαρίδης είναι μετανάστης στη Γερμανία και παλαιός "συνεργάτης" μας και είναι διαχειριστής του ιστού berlin-athen, -που εμείς πρωτοεμφανίσαμε στο ελληνικό διαδίκτυο.. Ο άνθρωπος δεν έχει καμιά σχέση με τη δημνοσιογραφία, πλην όμως διαθέτει αναλυτικό νου... Φυσικά και Γερμασνοφέρνει...)

Εμείς οι Έλληνες είχαμε πάντα μια συμπάθεια απέναντι στους Ρώσους. Απο τα Ορλωφικά στα τέλη του 18. αιώνα, όπου ρώσοι πράκτορές προφήτευαν τον ερχομό του „ξανθού γένους“ που θα βοηθουσε για την δημιουργία ενός ελληνικού κράτους, τον εμφύλιο 1946-1949, όπου ο Στάλιν υποστήριζε τους Κομμουνιστες (μέχρι την διάσκεψη της Γιάλτας, που τους αφησε στα κρύα του λουτρού), και ακόμη και μέχρι σήμερα, όπου πολλοί απογοητευμένοι απο την Δύση εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην Ρωσία, που θα μας στηρίξει, λέει, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου