Τρίτη 8 Μαρτίου 2016


ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ-ΑΓΩΝΙΣΘΕΙΤΕ    


facenation-KISSINGER
...ΟΙ ΣΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ... ΜΑΣ ΑΛΟΙΩΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ... Η μόνη λύση: ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ, ΄'ΟΧΙ απλή αντίσταση"... ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ! ΟΙ ΧΘΟΝΙΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, μας έχουν πάρει φαλάγγι!.. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΩΡΕ!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΟ ΜΕΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΌΝΤΩΣΗ ΜΑΣ.. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!... ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΙΖΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΞΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ!






ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ; ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΘΟΝΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ; ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟΝ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟ ΚΙΖΙΝΓΚΕΡ : ΖΗΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Σε σύσκεψη των Ιλλουμινάτι που έγινε χθες, ξημερώματα Δευτέρας, στις ΗΠΑ, πολλοί εκλεκτοί του Αντιχρίστου μαζεμένοι κάνοντας ανασκόπηση της κατάστασης που επικρατεί παγκόσμια, είδαν πως η προώθηση των σχεδίων τους βαίνει καλώς, αφ ης στιγμής:
– Ο Πούτιν έχει ελλατώσει τα χτυπήματα στη Συρία, ενώ οι στρατιωτικές δυνάμεις που μαζεύουν στην περιοχή αυξάνονται μέρα με τη μέρα, από τους υπηρέτες τους, με πρωτεργάτες τους Σαουδάραβες φίλους τους και εξοπλίζοντας όλο και περισσότερες βάσεις στην περιοχή.
– Όλη η Ευρώπη έχει γεμίσει Ισλαμιστές προωθώντας το Ισλάμ, ως το μέσο που θα βοηθήσει στην προώθηση της Πανθρησκείας και στην επικράτηση του Αντίχριστου.
Όμως όταν ο Κίσσινγκερ πήρε το λόγο έκανε ειδική αναφορά στους Έλληνες λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Τhey must be undone! Πρέπει να τους ξεκάνουμε!»

Ιδού η μεγάλη ευκαιρία να ξεκάνουν τους Έλληνες λοιπόν. Τη στιγμή που, όπως επεσήμαναν οι Ιλλουμινάτι σε αυτή τη σύσκεψη, οι αντιπρόσωποί τους στην Ελλάδα κάνουν πολύ καλή δουλειά, προωθώντας άμεσα και με ακρίβεια την ατζέντα τους για την Ελλάδα. Φέρνοντας τα πάνω κάτω σε ελάχιστο διάστημα στη χώρα και πλημμυρίζοντας την με μουσουλμάνους από άκρη σε άκρη.
Ποιός θα νοιαστεί για την Ελληνική γλώσσα, για την Ελληνική παιδεία, για την Ορθοδοξία και την Ελληνική Ιστορία μέσα σε αυτό το χάος;
Μάλλον οδεύει προς επιτυχία ο Κίσσινγκερ!

prisonplanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου