Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016


Απο την πατριωτική στην ανθελληνική Νέα Δημοκρατία ένας Μητσοτάκης δρόμος
Posted by netakias.com on 4 Μαρτίου 2016 i
venizelos-mitsotakis-aftodioikisi
Για να τελειώνουμε με το κομμα-απολειφάδι, που έχει πάρει την πινακίδα της Νέας Δημοκρατίας του Κωνσταντίνου Καραμάνλη μαζί με τον «άερα» της Πατριωτικής παράταξης και την έχει μεταμορφώσει αρχικά σε  ΠΑΣΟΚικη Κολυμβήθρα του Σιλωάμ επι Σαμαρά και σήμερα επι Μητσοτακη σε ανθελληνικό συνήγορο της Ευρωπαϊκης Ακροδεξιας και της Κεμαλοναζιστικής Τουρκιας
Πρώτα ο ένας αντιπρόεδρος της τάσσεται απερίφραστα με την ανθελληνική στάση του Αυστριακού υπουργου Sebastian Kurz και κατά όλων των Ευρωπαϊκων αποφάσεων, στρεφόμενος κατά της Ελλαδας για μικροπολιτικούς λόγους
Επειτα ο έτερος Αντιπρόεδρος, επίσης για να στηρίξει την θέση του Αυστριακού και να επιχειρηματολογήσει εναντία στα δίκαια της Ελλάδας, η οποίας θέλει να θέσει Βέτο κατά της Αυστρίας, υποστήριξε ότι ο Καραμανλής ουδέποτε άσκησε βέτο στο Βουκουρέστι. Καθόλου τυχαια η συγκυρία που το θυμήθηκε και καθόλου τυχαίο ότι συμφωνει με τον Βενιζέλο.
Διαρκώς ο  Μητσοτάκης υποσκάπτει την ίδια την διαπραγματευτική στάση της χώρας ωστε να μην ευοδωθει η αξιολόγηση .
Σε απλά ελληνικά. Το καλοκαίρι η Ελλάδα συμφώνησε σε προσαρμογη 2δις (1% ΑΕΠ)
Ειρήσθω εν παρόδω ένα απο τα πολλά μέτρα ήταν πχ η επιβάρυνση των εργοδοτων. Ολοι οι εργοδοτικοί φορείς στην Ελλάδα συμφώνησαν για το καλό της χώρας. Διαφωνουν το ΔΝΤ και ο Μητσοτάκης .
Ειναι κόκκινη γραμμή για τους Ελληνες κι όχι μονο για την Κυβέρνηση να μην κοπουν άλλο οι Συντάξεις, ο Μητσοτάκης ζητάει να κοπούν οι συντάξεις.
Οι Θεσμοι πριν απο δυο μήνες έλεγαν με κάθε τροπο ότι τα μέτρα «ειναι προς την σωστή κατεύθυνση».
Απο την εκλογή του Μητσοτάκη και μετά οι Θεσμοι άλλαξαν στάση, θεωρούν ότι οι Ελληνικές προτάσεις δεν τους ικανοποιούν και παραβιάζουν την συμφωνία ζητώντας προσαρμογη 9δις (5% ΑΕΠ)  και η Νεα Δημοκρατία ρίχνει την ευθύνη στην Ελλαδα.
Οχι στον Τσιπρα αλλά στους Ελληνες.
Γιατι οι Ελληνες θα πληρώσουν το τυχοδιωκτισμό του Μητσοτάκη και τα 9δις.
Απο την πατριωτική στην ανθελληνική Νέα Δημοκρατία ένας Μητσοτάκης δρόμος
Διατελώ Υμέτερος,

Netakias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου