Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Σηκώνουν ...σταυρό ...αλλά αντέχουν σαν χαλκέντεροι δημοσιογράφοι !

TA ΒΑΣΑΝΑ ΤΩΝ BLOGGERS...
ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ & ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΘΛΙΟΥΣ!


1) Δυό χαρακτηριστικές τρέχουσες περιπτώσεις από τις καθημερινές περιπέτειες που αντιμετωπίζουν οι μάχιμοι μπλογκερς-δημοσιογράφοι ! Υπάρχουν κάποιοι κλασσικά ηλίθιοι που απαιτούν από τους μπλογκερς να αποσύρουν -ειδήσεις-πληροφορίες που τους αφορούν!!!..Διότι λέει... πως θα τους στείλουν στον εισαγγελέα 

!.. Εάν σκιάζεστε κατεβάστε αναρτήσεις και...  βρακιά. Η πάγια δική μας θέση  είναι απλή. Στέλνετε στο διάολο τέτοιες αξιώσεις! Υπό την προυπόθεση ότι τα δημοσιοποιηθέντα στοιχεία σας είναι έγκυρα! Διαφορετικά σακατέψτε αυτόν τον  εσμό... που πάει να γίνει μόδα. 

2) Η άλλη περίπτωση αφορά έναν άλλο μαχητικό μπλογκερ ..ο οποίος διώκεται με μηνύσεις και αγωγές ...ύψους 500.000 ευρώ! Τρελλό; ΄Οχι...  αληθινό.. Το λέει ο ίδιος στην επιστολή που μας έστειλε!


Διαβάστε και τα δυό περιστατικά... Οι μπλογκερς που δημοσιογραφούν πρέπει να ξέρουν ότι ο στίβος που επέλεξαν αγωνιζόμενοι για την κοινωνία τους,δεν είναι ανθρόσπαρτος.Οι δημοσιόγράφοι διώκονται σταθερα από κάθε εξουσία... φαινόμενο γνωστό σε όλη την Υδρόγειο... Στην Ελλάδα επί παραδείγματι... οι διωκόμενοι του Τύπου κατέχουν την πρώτη θέση από ΟΛΟΥΣ τους επαγγελματίες. Και δεν είναι τυχαίο φυσικά. 



anemodoura1) ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ: «ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΕΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»!!!

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΡΑΥΣΗ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ, ΠΟΛΙΟΜΙΕΛΙΤΙΔΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΡΙΓΗ ΟΣΑ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Η π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!
Η Βαρβάρα Ανεμοδουρά, πρώην Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, σε δηλώσεις της στην εφημερίδα μας, με το επιστημονικό της κύρος που τη διακρίνει, προβλέπει τα όσα φοβερά και τρομερά θα…αντιμετωπίσει ο ελληνικός λαός το επόμενο διάστημα εξαιτίας των επιδημιών που φέρνουν στη χώρα μας οι λαθρομετανάστες.
Παρακαλούμε πολύ κρατήστε τα, για τη δική σας υγεία και διαδώστε τα:
1. Ο ελληνικός λαός θα βρεθεί αντιμέτωπος με φοβερές επιδημίες, ακόμη και σπάνιες. Οι μετανάστες φέρνουν στη χώρα μας ξεχασμένες ασθένειες, όπως τη πολιομυελίτιδα, τη φυματίωση, ενώ επανέρχεται το ξεχασμένο εμβόλιο του δαμαλισμού.
2. Η σύφιλη και η βλεννόρροια αναμένεται να κάνουν θραύση, δύο ακόμη ξεχασμένες ασθένειες. Ήδη, στην Μυτιλήνη, την Ειδομένη και τον Πειραιά όπου βρίσκονται χιλιάδες μετανάστες έχουν ανοίξει παράνομοι οίκοι ανοχής, όπου δεν υπάρχει κανείς έλεγχος και οι ασθένειες αυτές θα μεταδοθούν αμέσως.
3. Οι μετανάστες, πρόσφυγες, ή λαθρομετανάστες, όπως θέλετε πείτε τους, κατουράνε στον δρόμο. Οι έλληνες που δεν έχουν μάθει να κάνουν το ίδιο, θα μεταφέρουν μέσα στο σπίτι τους με τα παπούτσια τους, τα ούρα που έχουν πατήσει στο δρόμο. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό!
4. Η είσοδος και παραμονή 50.000 έως 70.000 μεταναστών στη χώρα μας σημαίνει ότι χρειάζονται 30 εκατομ. ευρώ για την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη. Αυτά τα χρήματα θα δοθούν από το ελληνικό σύστημα υγείας σε βάρος του ελληνικού λαού. Η χώρα μας δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από την ΕΕ για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των μεταναστών, οπότε καταλαβαίνετε τι συνέπειες θα υπάρχουν σε βάρος της δημόσιας υγείας εξαιτίας των μεταναστών, από ένα σύστημα το οποίο ήδη πάσχει. Για τη δημόσια υγεία το ποσό που διαθέτει η χώρα μας έχει πέσει στα 2 δις ευρώ. Τώρα, με τους μετανάστες θα πέσει ακόμη περισσότερο. Ο ελληνικός λαός είχε σε όλη την Ευρώπη ένα πολύ καλό επίπεδο υγείας. Τώρα όμως, θα πέσει χαμηλά!
Αυτή την τραγική κατάσταση δεν τη συζητά καθόλου το πολιτικό σύστημα και ειδικά οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως επίσης και όλες τα αριστερίστικα κόμματα (βλέπε ΑΝΤΑΡΣΥΑ) τα οποία πρωτοπορούν σε εκστρατείες υπέρ της φιλοξενίας λαθρομεταναστών στους δήμους όλης της χώρας!

Αυτά δήλωσε  η  επιστήμων κύρους μανδάμ Ανεμοδουρά , πλην όμως άνευ ήθους.. Ξέρετε γιατί σκιάχτηκε απο τα ίδια της τα λόγια η μανδάμ;... Διότι απλούστατα θα την εγκαλούσαν ...να αποδείξει τους ισχυρισμούς και θα της πιάνανε τον κώλο! Τέτοια η πλάκα με τα υποκείμενα αυτά των τηλεοπτικών παραθύρων! 
Εμείς τα όσα είπες δεν τα κατεβάζουμε... τα ξαναανεβάζουμε. Κι αν χρειαστεί θα σου τα κατεβάσουμε ...εφ΄όλης της ύλης! Κονπρανεβου΄μανδάμ;.. ΄Ετσι για να εκβιάζεις δημοσιογραφους- bloggers... 

2) Η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΜΠΛΟΓΚΕΡ- 
Του ζητούν 500.000 ευρώ..,με αγωγές! 
Λέμε: Να τους δώσεις το τρίτο το μακρύτερο; ΄Οχι δεν το συνιστούμε...Αυτό είναι εργαλείο ζωής! Στειλτους απλά στο διάολο!

Σταμάτης Δαμαλίτης

26 Μαρ
προς Εμένα
Αγαπητέ πρόεδρε της Ε.Σ.Δ. κ. Απόστολε Βραχιολίδη και μέλη του Δ.Σ. έχω ετοιμάσει αυτό το κείμενο προς ανάρτηση. Ζητώ την έγκρισή σας σε ό,τι αφορά το μέρος που αναφέρομαι σε εσάς και στην Ένωσή μας. Τα υπόλοιπα είναι δική μου υπόθεση.
Με εκτίμηση
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ 
ΥΓ. Σας ευχαριστώ για τη συμπαράστασή σας!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΄Οχι ...Είστε λεύτεροι να γραφετε ό,τι θέλετε ...και χωρίς την άδειά μας! Η ΕΣΔ. δεν εμπλέκεται στις σκέψεις των μελών της. ΕΙΣΤΕ ΛΕΥΤΕΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ. 
--------------------------------------------------------------------------------------------

Πρέπει η «Ένωση Συντακτών Διαδικτύου» να παρέχει βοηθητική Νομική κάλυψη στα μέλη της…


Ευχαριστώ  τη διοίκηση της  «Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου» για την παρέμβασή της και την ηθική στήριξη που μου  προσέφερε με την Ανακοίνωση που εξέδωσε >>>ΕΔΩ... κατά των ανήθικου κουκουλοφόρου διαχειριστή του blog που μας είναι γνωστός αλλά κρύβεται και είναι  Ερμιονίτης  και φυσικά θα αποκαλύψουμε στη συνέχεια και τον «άρχοντα» που κρύβεται και αυτός πίσω από την ψευδωνυμία  και την ανωνυμία του και κινεί τα νήματα της ανήθικης χυδαίας συκοφάντησης και παραπληροφόρησης στο blog του!

Ωστόσο,  θεωρώ, πως  πρέπει η Ε. Σ. Δ. να οργανωθεί και σ’ αυτόν  τον τομέα, για να μπορεί να προσφέρει βοηθητική Νομική κάλυψη στα μέλη της, που θα της το ζητήσουν. 

Εγώ πάντως, έχω την προαίσθηση πως θα πεθάνω και θα έχω εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη (από μηνύσεις - και αγωγές αποζημίωσης μέχρι και 500.000€ έχουμε μέχρι τώρα) που ποτέ δεν είχα στην προηγούμενη  ζωή μου - και αυτό συνέβη  από τότε που άρχισα να δημοσιογραφώ, μπαίνοντας στα βαθιά... Όλον αυτόν τον κατατρεγμό  τον δημιουργούν οι θιγόμενοι αιρετοί  του πολιτικού μας βίου νυν και πρώην και άλλοι παράγοντες, για να μου κλείσουν το στόμα και να  αναγκαστώ «να κρεμάσω την  πέννα μου»  και αυτή να ησυχάσουν για να δρουν ανενόχλητα... Αυτό όμως, καθώς γνωρίζω το χαρακτήρα μου, τις αρχές και τα πιστεύω μου, δεν πρόκειται να συμβεί, γιατί έχω κάνει ένα κρυφό όρκο μέσα μου να είμαι κυνηγός της είδησης και της αλήθειας  για την εθελοντική ενημέρωση των συμπολιτών μου, μέχρι το τέλος της ζωής μου, αφού η Υγεία μου το επιτρέπει…

Ο διαχειριστής του blog
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

***Κύριε Δαμαλίτη,  Τιμούμε την αποφασιστικότητα σου να υπηρετείς την  ιερή πληροφόρηση των συμπολιτών σου. Δυστυχώς, όπως φαίνεται με την επιστολή σου, δεν θα αποφεύγεις την κοινή μοίρα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΩΝ . Θα διώκεσαι από δίποδα-λαμόγια που θίγονται από τις αλήθειες που βγάζεις στο φως! Για να επιβιώσουν οι αλητάμπουρες αυτοί..επιδιώκουν την δική σου θανή...δημοσιογραφική θανή! Γνωστό το στόρυ παγκοσμίως! 
*** Η ΄Ενωση Συντακτών Διαδικτύου, γνωρίζει άριστα τα προβλήματα των μπλογκερς, αλλά δεν επιθυμεί προς το παρόν να αναμιχθεί σε παροχή Νομικών Υπηρεσιών σε μέλη της που διώκονται δικαστικά...Δεν θα ήθελε να παραξηγηθεί, όντας γνωστόν πως οι δικηγόροι μαζί με τους πολιτικούς και καλλιτέχνες είναι οι 3 σταθεροί διώκτες των δημοσιογράφων, του Τύπου.Τα έχουμε γραμμένα αυτά & στις ιστοεσελίδες μας.
Διάλεξε τον δικηγόρο υπερασπιστή σου... και μην τον αφήσεις να αεροκοπανάει.. με  τις γνωστές δικηγορίστικες κοτσάνες... του. Αν κάπου δεν σου κολλάνε οι αερολογίες του... επικοινώνησε με την ΕΣΔ να σου πούμε τα συν και πλην ... της στρατηγικής του ...Μην ξεχνάμε δε πως ελάχιστοι δικηγόροι γνωρίζουν τα Του Τύπου ( Το πολύ 10 σε όλη την Ελλάδα). Και δη τα του Διαδικτύου...΄Αλλο τι μπούρδες σας λένε. 
Αυτό το κάνουμε πρόθυμα...΄Αλλοι δημοσιογραφικοί σύλλογοι διαθέτουν Νομική συμπαράσταση στα μέλη τους... αλλά είναι για τα μάτια... και το διωκόμενο μέλος τους δεν αντιμετωπίζεται με τη δέουσα νομική σοβαρότητα. Και το σύστημά τους δεν λειτουργεί! 

Αλλά πάντως μην σκιάζεσαι... Και σαφώς υπάρχουν έντιμοι δικαστές! Αλλά να μην λησμονείς πως στις μικρές-ιδιαίτερα- κοινωνίες αστυνόμοι, δικαστές,  δικηγόροι ...γενικώς κρατικοί υπάλληλοι διαπλέκονται μεταξύ τους ...  Ανήκουν στην ίδια ΦΑΡΑ! 
Αυτό για να μην θυμηθώ άλλα  της δημοσιογραφικής μου πορείας...
Μόνον αυτό: Εισαγγελέας βορειοελλαδίτικης πόλης ..προκειμένου να μου επιδαψιλέψει "τιμές" -ήμουν σε δημοσιογραφική αποστολή- με πήγε μεσάνυχτα σε σκυλάδικο... και μίλησε στον μαγαζάτορα να μου φέρει γκόμενα!
Φρικίασα! Γιατί δεν του έδωσα την εντύπωση ότι είμουν ...γκομενιάρης ...τσουτσουνοπαίχτης! ..Καταλαβαίνεις ... τι νογάω... με τους τσίφτηδες της τοπικής εξουσίας; 


ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ
( και μάγκας παντός καιρού)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου