Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ...

'' είμαστε οι πρώτοι που τα μάθαμε τα Νέα – πάντα εδώ στην ΕΣΔ''

Αυτός είναι ο μαστροπός που εξέδιδε 14χρονη σε οίκο ανοχής για 80 ευρώ την ώρα....


Αν έχετε πέσει θύμα του ή γνωρίζετε κάτι ενημερώστε
 
 
Τμήμα  Ασφάλειας Αχαρνών και το Τμήμα  Ασφαλείας Άνω Λιοσίων.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ :
ΑΡΘΡΟ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
Προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε την κοινή γνώμη , ώστε να αποτελεί  η ενημέρωση ,ένα μηχανισμό εξάλειψης τέτοιων φαινομένων, της αντιμετώπισης , στην παιδική σεξουαλική κακοποίηση . Η δικαιοσύνη,  συμβάλει με συνεχές μελέτες στην σωστή θεσμοθέτηση του Ποινικού Κώδικα , για να υπάρχει ,σύμφωνα με τις περιπτώσεις , στο σύνολο τους , μια πλήρη και ενιαία παρέμβαση και ανάπτυξη της θεοποίησης για την προστασία των σεξουαλικά κακοποιημένων παιδιών , με τελικό αποτέλεσμα να μην είναι διάσπαρτες οι διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και να αποτελούν τις κυρώσεις , σε μια πλήρη ενότητα μιας αυτόφωρης διαδικασίας χωρίς να υπάρχει μήνυση. 
Η σεξουαλική κακοποίηση , ως γνωστόν καθίσταται ως τιμωρούμενη πράξη , για να είναι και Ποινικά αυστηρότερη , οι περιπτώσεις που παράλληλα με τη σεξουαλική κακοποίηση ,  έχουν διαπραχθεί κι άλλες μορφές εγκλημάτων στο σεξουαλικά κακοποιημένο παιδί , δεδομένου , ότι  μπορεί η συγκεκριμένη πράξη να συνοδεύεται με πολλές ακόμα μορφές εγκληματικών ενεργειών .
Όλοι αυτοί οι παράγοντες , και η προσφυγή στη δικαιοσύνη, είναι μια εξέλιξη , θεμελίωσης μιας μομφής καταδίκης , επίσημα πλέον , καλύπτοντας όλες τις πτυχές μέριμνας και πρόνοιας , που να ικανοποιεί το αίσθημα δικαίου σύμφωνα με τις κυρώσεις του Νόμου για όσους διαπράττουν τέτοιας μορφής εγκλήματα .
Οι γονείς που έχουν κάποιο παιδί που έπεσε θύμα κακοποίησης , οφείλουν να γνωρίζουν πως η προσφυγή στην δικαιοσύνη , αποτελεί από μόνη της μια μορφή δικαίωσης και ψυχοθεραπείας , παράλληλα και με άλλες μορφές θεραπείας που ακολουθεί η κοινωνική μέριμνα για τέτοια περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου