Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ..".Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ"....ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΤΩΡΑ!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ! Η Αριστερά πάει καλά όταν…

Handover ceremony at the Ministry of Finance in Athens, Greece on July 6, 2015. / ???????? ???????? ??? ????????? ??????????? ???? 6 ??????? 2015.
Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στην Ολομέλεια για την αξιοποίηση του Ελληνικού ανέφερε πως «αυτή η ιδιωτικοποίηση είναι μέρος του συμβιβασμού που κάναμε στην διαπραγμάτευση και το είπαμε καθαρά στις εκλογές…» και πρόσθεσε «εμείς μέσα στον Οκτώβριο θα κάνουμε στο συνέδριο μας την κριτική μας και θα δούμε σε ποια πράγματα αυτόν τον ένα χρόνο που είμαστε στην κυβέρνηση πήγαμε καλά και που δεν πήγαμε…»

ΠΡΟΣΕΞΤΕ...ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ....

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΑΓΡΙΕΥΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ! Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ -Πού και πότε θα «χτυπήσουν» ισχυρές βροχές και καταιγίδες!


καταιγιδα
Βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται από τις βραδυνές ώρες σήμερα (Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου) μέχρι και τις απογευματινές ώρες αύριο Πέμπτη, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
Τι αναφέρει το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ 

ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ...ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ...


ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΝ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ 

xardouvelis
Σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για το αδίκημα της παράλειψης υποβολής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης παραπέμπεται ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.
Με το βούλευμά του (αριθμός 1604/2016) το δικαστικό Συμβούλιο διατάσσει την παραπομπή σε δίκη του πρώην υπουργού Οικονομικών, κάνοντας δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Μπρακουμάτσου.
Η κατηγορία σε βάρος του κ. Χαρδούβελη αφορά την περίοδο 2011-2012 οπότε, αν και ήταν υπόχρεος σε υποβολή δήλωσης περιουσιακής κατάστασης ως σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, δεν είχε καταθέσει «πόθεν έσχες».
Η υπόθεση είχε διαβιβαστεί στη Δικαιοσύνη από την από την Επιτροπή Ελέγχου Πόθεν Έσχες της Βουλής.


ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Με ευρεία πλειοψηφία κυρώθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η σύμβαση για το Ελληνικό.
Τη σύμβαση ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ), Ποτάμι, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Ένωση Κεντρώων, ενώ την καταψήφισαν η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ.
Η κύρωση της σύμβασης ήταν ένα από τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου