Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΑΥΓΟ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ... ΤΟ ΠΙΟ ΚΆΤΩ ΆΡΘΕΟ ...ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΆ ΧΩΡΙς ΝΑ ΟΝΟΜΑΤΊΖΕΙ ..ΠΑΡΆ ΛΈΕΙ ΤΟ.GOJI CREAM...κ.λ.π ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΔΕΝ ΛΈΕΙ ΚΟΥΒΈΝΤΑ!


Ένα αξιοθαύμαστο σκάνδαλο! Το BBC αποκάλυψε τη μυστική φόρμουλα που μπορεί να κάνει τις ρυτίδες να εξαφανιστούν από το πρόσωπο των σταρ

Ηθοποιοί, μανεκέν, τραγουδίστριες... και η σύζυγος του πιο διάσημου παραγωγού ταινιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, όλοι κρατούσαν πεντασφράγιστο το μυστικό της νεότητάς τους.


Το ΜΜΕ που αποκαλύπτει καυτά γεγονότα που αφορούν σταρ, μιλά για μια 53χρονη ηθοποιό που βρίσκεται συχνα σε διάσημη χειρουργική κλινική στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο το πραγματικό μυστικό της νεότητάς της φαίνεται να είναι μια μέθοδος αναζωογόνησης του DNA.
Στη βιομηχανία του κινηματογράφου, το γήρας είναι μια θανάσιμη αμαρτία. Δεν έχει σημασία εάν είσαι 20, 50 ή 70 ετών, οι ρυτίδες δεν επιτρέπονται στο κόκκινο χαλί και σηματοδοτούν συχνά το τέλος μιας καριέρας .
Πολλές ηθοποιοί κρύβονται εδώ και χρόνια πίσω από την ίδια, γνωστή απάντηση: "Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι το ιδιαίτερο, είμαι απλά τυχερή που έχω ΚΑΛΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ". Όμως είναι αλήθεια; 



Η ρεπόρτερ του BBC Ματίνα Πέτρου διήσδυσε στην υψηλή κοινωνία της βιομηχανίας του κινηματογράφου προκειμένου να μάθει την αλήθεια. Περίμενε να ανακαλύψει το όνομα του πιο ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ πλαστικού χειρουργού στην ιστορία, ωστόσο αντί αυτού βρήκε κάποια πράγματα που προκαλούν σοκ και τα οποία αποτελούν κομβικά σημεία στην καριέρα κάθε δημοσιογράφου!
Πρόκειται για ένα μυστικό το οποίο δεν περίμενε κανείς . Αποδείχθηκε ότι πλούσιοι και ισχυροί άνθρωποι χρησιμοποιούν μια ισχυρή φόρμουλα που αναζωογονεί το DNA του δέρματος, κάτι που κρατείται μυστικό εδώ και χρόνια, και που έχει σχεδιαστεί για δική τους χρήση!

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε τα ευρήματα της ρεπόρτερ του BBC Ματίνας Πέτρου:

Οι πλούσιοι αστέρες δεν αφήνουν τις καταχρήσεις που λειτουργούν εις βάρος του δέρματός τους . Κάνουν ηλιοθεραπεία, κολυμπούν στη θάλασσα, καπνίζουν, πίνουν αλκοόλ και πηγαίνουν σε πάρτι μέχρι το πρωί, όπως αναφέρουν άλλωστε και οι ίδιοι. Ωστόσο πως γίνεται το σώμα τους να είναι τόσο όμορφο, ακόμη και από κοντά;

Μήπως κάνουν λίφτινγκ προσώπου; Μήπως χρησιμοποιούν Μπότοξ; Επεμβάσεις με λέιζερ; Ή μήπως πρόκειται για κάτι πιο επίπονο;

Όλες αυτές είναι ξεπερασμένες και επικίνδυνες μέθοδοι, που έχουν άλλωστε πολύ προσωρινά αποτελέσματα και οδηγούν σταδιακά σε ποιοτική υποβάθμιση του δέρματος. Είναι λίγοι οι άνθρωποι πλέον σήμερα που ρισκάρουν τόσο πολύ.
Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία των τελευταίων τριών ετών, οι επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής και οι παρεμβάσεις με Μπότοξ μειώθηκαν κατά 78% σε παγκόσμιο επίπεδο.
Πέρα από τις στατιστικές, κατά τη διάρκεια των 8 μηνών που πέρασε ανάμεσα στους σταρ, η ρεπόρτερ του BBC παρατήρησε ότι αυτές οι μέθοδοι δεν χρησιμοποιούνται πλέον σήμερα.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό τους; Κανείς δεν μιλά πλέον για τα γονίδια, απλά επειδή δεν πιστεύουν πλέον σε αυτά!

  • Πώς γίνεται να έχουν τόσο επικίνδυνο τρόπο ζωής και πάντα να δείχνουν σαν να είναι 30;
  • Δεν κάνουν χειρουργεία
  • και δεν κοιμούνται 20 ώρες την ημέρα

Προκειμένου να ανακαλύψει το μυστικό, το BBC χρειάστηκε να ξοδέψει ένα τεράστιο ποσό χρημάτων!

Η ρεπόρτερ μας, Ματίνα Πέτρου, διείσδυσε μυστικά στην υψηλή κοινωνία του Λονδίνου. Με χρήματα του BBC παρίστανε την πρώην σύζυγο ενός μεγιστάνα της βιομηχανίας πετρελαίου που μετακόμισε στο Λονδίνο. Είχε την ευκαιρία να περάσει αρκετό χρόνο με σταρ, όπως μοντέλα, ηθοποιούς, τραγουδιστές και τις συζύγους πολλών διάσημων προσωπικοτήτων. Μετά από 8 μακρείς και ακριβούς μήνες, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των περισσότερων και το πιο σημαντικό είναι ότι κατάφερε να ανακαλύψει τη μαγική συνταγή της νεότητάς τους!
Ματίνα Πέτρου, ρεπόρτερ του BBC πριν και μετά τη θεραπεία με την Goji Cream .
"Έπαθα σοκ όταν έμαθα για την κρέμα με μικροπεπτίδια που μπορεί να αναζωογονήσει το DNA του δέρματος σε απίστευτα μεγάλο επίπεδο. Μου είπε ότι σε 21 μέρες(την περίοδο κατά την οποία το δέρμα ανανεώνεται πλήρως - σημείωση εκδόση), η κρέμα αυτή μπορεί να κάνει το δέρμα να δείχνει πολύ πιο νεανικό . Ως έμπειρη ρεπόρτερ βέβαια, είχα πολλές αμφιβολίες αρχικά. Πίστευα ότι πρόκειται για άλλο ένα κόλπο των αστέρων για να κρύψουν την αλήθεια. Ωστόσο, την εικοστή πρώτη μέρα, συνειδητοποίησα ότι είχα πραγματικά βρει το αποτελεσματικό μυστικό της νεότητας και αποφάσισα να σταματήσω τις έρευνες. Έκλεισα εισιτήρια για έναν ξένο προορισμό και απλά εξαφανίστηκα", ανέφερε η Ματίνα Πέτρου κατά τη μετάδοση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Σε 21 μέρες, η κρέμα μπορεί να γυρίσει πίσω τον χρόνο κατά 15 ή ακόμη και 20 χρόνια με τη βοήθεια ενός μηχανισμού που βασίζεται στο DNA του δέρματος.

Η Έμμα Λι, 59, δείχνει πιο νέα από την πλειοψηφία των ανθρώπων που είναι στην πραγματικότητα πιο νέοι από αυτήν. Ποιο είναι το μυστικό της;!
Ορισμένα τυχερά και προνομιούχα άτομα έχουν πρόσβαση στην κρέμα αυτή με τη βοήθεια της Έμμας Λι, της 59χρονης συζύγου του πλούσιου παραγωγού ταινιών.
Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τη ρεπόρτερ Μαριάνα Πέτρου, έδωσε απαντήσεις και σε άλλες ερωτήσεις. Τι κάνει αυτή την ουσία τόσο αποτελεσματική όσον αφορά την αναζωογόνηση του δέρματος; Φαίνεται ότι η εξήγηση έχει σχέση με τα μικροπεπτίδια που ανακαλύφθηκαν από Αμερικανούς γενετιστές κατά τη διάρκεια πολλών πειραμάτων.
Είναι γνωστό ότι τα πεπτίδια παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση του δέρματος. Το κάνουν να δείχνει φρέσκο. Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση, η καινοτομία έχει να κάνει με το μέγεθός τους: είναι 200 φορές μικρότερα και συνεπώς απορροφώνται εύκολα από το δέρμα και τα βαθύτερα στρώματα κολλαγόνου και έχουν την ικανότητα να αναδομούν το DNA του δέρματος 
"Για να κατανοήσουμε καλύτερα τον μηχανισμό της νεότητας, χρειάζεται να καταλάβουμε πως γερνάμε. Πώς γερνάνε τα κύτταρα του δέρματός μας; Δεν είναι επειδή τους λείπει η ενυδάτωση, όπως ισχυρίζονται οι μεγάλες εταιρίες στις διαφημίσεις τους, αλλά λόγω εντελώς διαφορετικών προβλημάτων. Το δέρμα απλά ξεχνά να αναγεννηθεί. Ξεχνά πως να θρέψει τον εαυτό του τον ίδιο και συνεπώς αρχίζουν να του λείπουν θρεπτικά συστατικά. Πρόκειται για ένα φαινόμενο το οποίο η επιστήμη αγνοούσε μέχρι τώρα και η ανακάλυψη ξεκίνησε εδώ. Επιστήμονες ανακάλυψαν τον τρόπο να συνθέσουν ένα ειδικό θρεπτικό συστατικό, το πεπτίδιο, όπως το αποκαλούν, το οποίο βοηθά το δέρμα να ανακτήσει τη 'μνήμη' του και να αναγεννήσει το DNA του. Συνεπώς, το δέρμα αρχίζει να τρέφεται όπως πρέπει", ισχυρίζεται η ρεπόρτερ του BBC.

Οι πλούσιοι και διάσημοι πάντα έκρυβαν καλά το μυστικό για χρόνια από εμάς, τους απλούς ανθρώπους.

Ξεχάστε ότι γνωρίζατε για τη γενετική και τις ακριβές χειρουργικές επεμβάσεις. Τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει την επιστήμη και οι ιστορίες επιτυχίας το αποδεικνύουν:
Το προϊόν αυτό έσωσε την καριέρα μου! 
Χρειάζονται περίπου τρεις εβδομάδες για να δει κανείς τα θεαματικά αποτελέσματα της Goji Cream, επειδή το δέρμα θα πρέπει να αναγεννηθεί πλήρως. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα αποτελέσματα της Goji Cream γίνονται πιο αισθητά: ένα ανανεωμένο, όμορφο και νεανικό δέρμα. Είναι τόσο απλό! Εγώ είμαι η ζωντανή απόδειξη! Δεν είναι τέλειο; Άρχισαν να μου προσφέρουν διαφορετικές δουλειές! 


- Α. Κ.
μια 48χρονη ηθοποιός που θέλει να παραμείνει ανώνυμη
Η Goji Cream με έσωσε από το νυστέρι 
Αυτό που ήθελα ήταν ένα μαυρισμένο κορμί, αλλά είναι προφανές ότι το δέρμα μου καταστράφηκε από τον ήλιο. Άρχισα να ερευνώ το ενδεχόμενο της πλαστικής χειρουργικής και μια μέρα ο ατζέντης μου είπε να δοκιμάσω την κρέμα αυτή. Η Goji Cream εξαφάνισε τις ρυτίδες από το πρόσωπό μου, ακόμη και τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Όλα με φυσικό τρόπο! 


- Γ. Μ.,
μια 37χρονη ηθοποιός που θέλει να παραμείνει ανώνυμη
Ακόμη όμορφη στην οθόνη 
Αυτά τα μικροπεπτίδια με βοήθησαν να απαλλαγώ από τις ρυτίδες μου και το χαλαρωμένο μου δέρμα κάτω από το σαγόνι, αυτά τα ζητήματα που δεν καλύπτονται ούτε με χίλια στρώματα μεϊκάπ. Την συνειστώ ανεπιφύλακτα σε όλους. 


-M. T.,
μια 56χρονη ηθοποιός που έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές
Σύμφωνα με την έρευνα της Ματίνας Πέτρου, ακόμη και μία ηθοποιός της νέας ταινίας του Τζέιμς Μπόντ
κατάφερε να διώξει τις ρυτίδες της με αυτό τη μέθοδο. Η 50χρονη ηθοποιός, που είναι γνωστή ως η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο, δείχνει εκπληκτική στην νέα ταινία, όπως αναφέρουν οι παραγωγοί.

Ένα σκάνδαλο ξέσπασε μετά τη μετάδοση της έρευνας...

Μετά τη σοκαριστική αυτή έρευνα του BBC, η Έμμα Λι, ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της υψηλής κοινωνίας του κινηματογράφου, αρνήθηκε ανοιχτά όσα ανέφερε το ρεπορτάζ.
Σύμφωνα μα ανεπίσημη πηγή, η κυρία Λι κατέστρεψε το αυτοκίνητο μιας από τις καλύτερές της φίλες στο γκολφ κλαμπ επειδή υποπτεύθηκε ότι πιθανότατα ήταν εκείνη που αποκάλυψε το μυστικό. Μετά από αυτή την ενέργεια, η κυρία Λι κλείστηκε στο σπίτι της για 48 ώρες, απολύοντας το προσωπικό της και φωνάζοντας υστερικά.
Φαίνεται ότι σε αντίθεση με ότι συνέβη, η κυρία Λι ανέκτησε τον αυτοέλεγχό της και χρησιμοποίησε τον θυμό της με πιο δημιουργικό τρόπο. Λίγες μέρες μετά την παρουσίαση, αγόρασε τα δικαιώματα αποκλειστικής παγκόσμιας διανομής του προϊόντος.

Αυτή η θαυματουργή θεραπεία, δεν αποτελεί αποκλειστικότητα των αστέρων πλέον.

Ευτυχώς, μετά την εκπληκτική αποκάλυψη του BBC, η Goji Cream είναι πλέον διαθέσιμη παγκοσμίως. Έχει αποδειχθεί ήδη απίστευτα δημοφιλής στις Η.Π.Α. και στον Καναδά και τώρα η Goji Cream έρχεται και στην ευρωπαϊκή αγορά, με μια απίστευτη προσφορά. Παρακαλούμε σημειώστε ότι η προσφορά ισχύει μόνο για τις πρώτες δύο εβδομάδες και όσο διαρκούν τα διαθέσιμα αποθέματα .
Ένα θεόσταλτο δώρο για εμάς, τους απλούς ανθρώπους! Τα μικροπεπτίδια έφτασαν πλέον και στην ΕΥΡΩΠΗ! Αντίο ρυτίδες και κρεμασμένο δέρμα!

Σε μόλις 21 μέρες, θα δείχνετε 15 με 20 χρόνια νεότερη!

Αναγεννήστε το δέρμα και βρείτε ξανά τη νεότητά σας θρέφοντας το DNA του δέρματος. . Χρησιμοποιώντας την κρέμα απευθείας στο δέρμα, του επιτρέπετε να "θυμάται" πως να τραφεί, διατηρώντας έτσι την ομορφιά και τη ζωντάνια του. Σε λίγες μόλις μέρες, το δέρμα σας θα αποκτήσει μια φυσική και νεανική όψη και όλες οι ρυτίδες θα φύγουν, χωρίς οποιαδήποτε άλλη επιθετική θεραπεία.
Σας προτείνουμε να ελέγξετε την διαθεσιμότητα της Goji Cream, κάνοντας κλικ εδώ:

Ανακαλύψτε τι είναι σε θέση να κάνουν στο δέρμα τα μικροπεπτίδια, κάνοντάς σας να δείχνετε 20 χρόνια νεότερη σε μόλις 21 μέρες

Προσοχή! Το απόθεμα των προϊόντων της προσφοράς είναι περιορισμένο και το ενδιαφέρον των πιθανών πελατών είναι πραγματικά μεγάλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου