Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Ο Πρόεδρος Της ΕΣΔ ( Ένωση Συντακτών Διαδικτύου ) Σας Έυχεται Χρiστός Ανέστη

Χρiστός Ανέστη , σε όλους μας ..........................
Απόστολος Βραχιολίδης ,

Πρόεδρος της ΕΣΔ ( Ένωση Συντακτών Διαδικτύου) 
Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥ...


ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!




 Πως να πάει ...άλλο μωρέ με το νιονιο που κουβαλάμε; 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ.... ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!  ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ  ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ... ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ  ΤΩΡΑ!Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ…ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… & ζωής 
ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ "ΘΕΩΡΗΣΗ"!!! 


ΣΚΕΨΕΙΣ ...ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ

...ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ  ΕΘΝΟΣ ...ΑΔΕΡΦΙΑ! 

*** Από που να αρχίσω και που να σταματήσω...Τα τρέχοντα γεγονότα είναι καταιγιστικά... σε παγκόσμιο λέβελ!Οι ειδήσεις σπαρταριστές και δεν ξέρεις ποια να διαλέξεις για να αναδείξεις ...πως έχει ψαχνό...Εν τάξει,  πολύπειρος είμαι και δεν πελαγώνω...ΣΚΙΑΖΟΜΑΙ όμως ...Παρασκιάζομαι για την ακριβεια για τα παιδιά μου, για εσάς. Ό,τι και να σας πω... ενώ δεν διαφωνείτε...στην πράξη -ξέρω- πως τις ανησυχίες μου τις γράφετε εις τόπον χλοερόν...ως είναι οι όρχεις σας!

*** Χτυπάω καμπανάκια... αλλά φωνή βωόντος! ΄Ετσι συνέβαινε πάντα μέσα στους αιώνες..
*** Φέτος, περισσότερο από κάθε προηγούμενη χρόνια το ΠΑΣΧΑ είναι φτωχότερο, η πίστη των χριστιανών λιγότερη, μειωμένη... Αλλά παρά τη βαθειά ένδειά μας ...φάινεται ότι ο μέσος ΄Ελληνας παρά τα δεινά του... αντέχει ακόμη... Και πήρε πάλι τους δρόμους για τα χωριά του..Ειναι μια ελπίδα αυτό και δείγμα αντοχής του καταληστευμένου λαού... 
Τι να πω άλλο; Να γιατί πιστεύω στο λαό αυτό. Παρά τα δεινά του φαίνεται ότι κάτι έχει απομείνει στο πουγκί... του! ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΣΟΥΛΑΕΙ...ακάθεκτος!
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ  ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΙ ΑΝΑΣΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... 
ΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ    

ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ...ΣΚΑΤΑ ΟΥΛΟΙ ΜΑΣ... ΚΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΥΜΑ!


Φοβερή αποκάλυψη από τον Άγιο Παίσιο: Αυτός είναι ο ηγέτης που θα σώσει τη χώρα και τους Έλληνες!!!



Με φόντο τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στην πολιτική σκηνή της χώρας και κυρίως το αρνητικό κλίμα που υπάρχει για την πολιτική, τους πολιτικούς και τις πολιτικές τους προς τους πολίτες, γίνονται πιο επίκαιρα από ποτέ τα λόγια που είχε πει ο Άγιος Παΐσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου