Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΚΟΨΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ...ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ ..."ΕΨΙΛΟΝ" ...ΒΡΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΛΑΒΩΣΑΜΕ!

ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ! ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΕΙΓΟΝ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ!...και όλες οι μαλακίες !! ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ "ΕΨΙΛΟΝ"

Η πατρίδα μας η Ελλάδα, εισήλθε επίσημα πλέον σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ  και αυτό επιβάλλει να χρησιμοποιήσω την λέξη  ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ, που την χρησιμοποιούμε για πολύ σοβαρές ανακοινώσεις.
Όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα είναι γεγονότα αχαρακτήριστα.


ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑΚΟ..ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙ Ο ΜΕΜΕΤΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;

TSIPR

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ – ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 

ΑΚΟΥΓΕ ΕΠΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΝΑ ΤΟΥ – ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ; ΑΦΕΡΙΜ ΤΕΛΙΚΑ....Mister CHIOS!

Μία ώρα και 10 λεπτά διήρκεσε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ταγίπ Ερντογάν, στο Πεκίνο, η οποία εξελίχθηκε σε ένα ακόμα φιάσκο για την ελληνική πλευρά.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τον πρόεδρο της Τουρκίας στο περιθώριο του Belt and Road Forum for International Cooperation που διοργανώνει η κινεζική κυβέρνηση.

ΝΑ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΞΙΑ ΕΠΑΙΝΩΝ....

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ "ΙΝ ΜΕDIA RES" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ"


          Ο ΕΚΔΟΤΗΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
          κ. Θανάσης Τσεβάς,,,επί του βήματος......
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η απονομή  των βραβείων in media res από την εφημερίδα  Ενημέρωση της Σαλαμίνας
Μέσα σε κλίμα  συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8 Μαΐου στην Αίθουσα Μπόγρη στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σαλαμίνας    η απονομή των βραβείων in media res από την εφημερίδα Ενημέρωση της Σαλαμίνας  η οποία εδραιώθηκε πλέον ως θεσμός –αφού για 8 συνεχόμενα χρόνια πραγματοποιείται ,όπως ανάφερε στην ομιλία του ο δημιουργός  αυτών των βραβείων και εκδότης ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΕΒΑΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου