Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΦΥΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!... ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ Και τότε θα δούμε που θα κρύβονται τα αρχιλαμογια Μέρκελ & Σόϊμπλε!!

ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ Ή ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ;ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ...ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ....ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΔΙΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΚΡΑΤΑΕΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ...ΕΝΩ ΜΈΣΑ ΣΕ ΈΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ  ΛΥΘΕΊ! ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΑ ΗΛΙΘΙΟΙ (άρα και απάτριδες) ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙ  ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ... ΑΧ ΒΡΕ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ! ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ ! ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ τον πισινό...Η Ε.Ε. στο μεγαλειο της ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ της!
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ότι Εΰρώπη σημαίνει ...ΕΛΛΑΔΑ!
Ακόμη και το όνομά τους ΕΥΡΩΠΗ... ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!
-------------------------------------------------------------------------------

ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!!...ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ...

ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ...

Μην τολμήσει η κυβέρνηση Τσίπρα να φέρει στη Βουλή και να νομοθετήσει τις νέες εντολές των δολοφόνων δανειστών. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να προβούν σε νέες σφαγές των συντάξεων. Θα αποτελέσει συνταγματικό πραξικόπημα! Η κυβέρνηση Τσίπρα η οποία δεν εφαρμόζει την απόφαση του Στε το οποίο έχει αποφανθεί ότι είναι ...

ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!




Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου


Εξέθεσα τους διατροφολόγους

Αυτό σε βοηθά να χάσεις βάρος: 27kg σε 4 βδομάδες

Γεια σου, το όνομά μου είναι Ματίνα Κυριακίδη. Είμαι πρώην εργαζόμενη στο Κέντρο ανάπτυξης φαρμάκων. Γράφω στο ιστολόγιό μου, γιατί με έχουν αποβάλει από όλες τις ιατρικές κοινότητες και κάθε φόρουμ. Συμμετείχα στη δημιουργία ισχυρών φαρμάκων για γρήγορο αδυνάτισμα - 27kg σε 1 μήνα. Πραγματικά κατά λάθος έμαθα το τρομερό μυστικό των διαιτολόγων. Επιχείρησαν να πληρώσουν για τη σιωπή μου, αλλά αρνήθηκα. Όλοι οφείλουν να μάθουν γι' αυτό.

Σάλος : Στα πράσα γνωστός επιχειρηματίας καβάλα σε Αλβανό – Κάγκελο η σύζυγος...

Ποιος πιάστηκε στα πράσα γνωστός επιχειρηματίας της Πάργας με νεαρό Αλβανό;
Απίστευτο σκάνδαλο στην Πάργα. Γυναίκα γνωστού επιχειρηματία τον παράτησε γιατί τον έπιασε με… άντρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου