Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΖΕΣΤΟ ΖΕΡΟ-ΜΕΛΙ ΣΥΝ ...ΛΕΜΟΝΙ...Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΣ!
Μετά την αποκάλυψη της εμπειρίας που είχε, η Crystal Davis έγινε παγκοσμίως γνωστή. Η Αμερικανίδα που έψαχνε έναν αποτελεσματικό φυσικό τρόπο για να βελτιώσει την υγεία και την ποιότητα ζωής της, αποφάσισε να ενσωματώσει μια απλή συνήθεια στην καθημερινή ρουτίνα της.
Ξεκίνησε να πίνει ένα ποτήρι νερό με λεμόνι και μέλι, κάθε πρωί με άδειο στομάχι. Το πείραμά της διήρκεσε έναν ολόκληρο χρόνο και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά.

Με τα δικά της λόγια:
‘Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, όταν είχα γρίπη, συνήθιζα να αγοράζω ροφήματα με μέλι και λεμόνι από το φαρμακείο. Φυσικά, με βοήθησαν πολύ και οφείλω να ομολογήσω ότι ήμουν αρκετά σκεπτική όταν αποφάσισα να κάνω αυτό το πείραμα. Σκέφτηκα όμως πως είναι πολύ πιο υγιεινό να πίνει κανείς πραγματικό χυμό λεμονιού, αντί για τη σκόνη που υπάρχει σ 







Μετά την αποκάλυψη της εμπειρίας που είχε, η Crystal Davis έγινε παγκοσμίως γνωστή. Η Αμερικανίδα που έψαχνε έναν αποτελεσματικό φυσικό τρόπο για να 
βελτιώσει την υγεία και την ποιότητα ζωής της, αποφάσισε να ενσωματώσει μια απλή συνήθεια στην καθημερινή ρουτίνα της.
Ξεκίνησε να πίνει ένα ποτήρι νερό με λεμόνι και μέλι, κάθε πρωί με άδειο στομάχι. Το πείραμά της διήρκεσε έναν ολόκληρο χρόνο και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά.
Με τα δικά της λόγια:
‘Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, όταν είχα γρίπη, συνήθιζα να αγοράζω ροφήματα με μέλι και λεμόνι από το φαρμακείο. Φυσικά, με βοήθησαν πολύ και οφείλω να ομολογήσω ότι ήμουν αρκετά σκεπτική όταν αποφάσισα να κάνω αυτό το πείραμα. Σκέφτηκα όμως πως είναι πολύ πιο υγιεινό να πίνει κανείς πραγματικό χυμό λεμονιού, αντί για τη σκόνη που υπάρχει στα φαρμακεία’.
Και συνεχίζει:
‘Αποφάσισα να πίνω ζεστό νερό με λεμόνι και μέλι για 12 μήνες, κάθε πρωί με άδειο στομάχι. Αναρωτιόμουν εάν αυτό το ρόφημα μπορεί να κάνει θαύματα στο σώμα μου, όπως ισχυρίζονταν πολλοί.
Και τώρα μπορώ να πω με μεγάλη μου χαρά ότι δεν με ταλαιπώρησε ούτε ένα κρυολόγημα για έναν ολόκληρο χρόνο. Επίσης, δεν είχα καθόλου πόνους στο στομάχι ή κάποια άλλη ασθένεια. Αν και μερικές φορές αισθανόμουν ότι μάλλον είχα κολλήσει κάποιον ιό, τελικά τίποτα δεν συνέβαινε. Στην πραγματικότητα, ήμουν τόσο έκπληκτη από αυτό το ρόφημα, ώστε το έπαιρνα μαζί μου παντού, ακόμα και αν ταξίδευα κάπου.
Επιπλέον, έχω γίνει πρωινός τύπος και δεν έχω ανάγκη για καφέ. Έχω περισσότερη ενέργεια και νιώθω χαρούμενη κάθε πρωί, κάτι το οποίο δεν ίσχυε στο παρελθόν. Παλαιότερα, χρειαζόμουν μία ώρα για να ξυπνήσω κανονικά.
Γενικά χρησιμοποιώ 1/2 λεμόνι και 1 κ.γλ. οργανικό μέλι σε ένα κλασικό φλυτζάνι. Για να το προετοιμάσω, βράζω το νερό και το αφήνω να κρυώσει για λίγη ώρα, ώστε το μέλι να διαλυθεί καλά.
Μετά, ρίχνω τον χυμό λεμονιού και το πίνω αμέσως. Μερικές φορές, ο χυμός λεμονιού είναι λιγότερο ή περισσότερο όξινος, οπότε προσθέτω λίγο παραπάνω μέλι για να βελτιώσω τη γεύση.
Εάν πάλι 1/2 λεμόνι είναι πολύ για εσάς, μπορείτε στην αρχή να χρησιμοποιείτε το 1/4 μέχρι να το συνηθίσετε’.
Σίγουρα έχετε ακούσει πολλά για τα οφέλη που προσφέρει αυτό το ρόφημα. Εμείς θα σας αναφέρουμε μερικά από αυτά:
Ενισχύει Την Πέψη
Το μέλι είναι ισχυρός αντιμικροβιακός παράγοντας, ο οποίος καταπολεμά τα βακτήρια και έτσι προλαμβάνει τις μολύνσεις. Διεγείρει την παραγωγή βλέννας στο στομάχι και καθαρίζει το σώμα από τις συσσωρευμένες τοξίνες και τα απόβλητα.
Από την άλλη πλευρά, το λεμόνι βοηθά στην απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών από τον οργανισμό, δεδομένου ότι διεγείρει την παραγωγή χολής στο ήπαρ.
Αποτρέπει Τις Μολύνσεις
Αυτό το ρόφημα βελτιώνει τη λειτουργία του παχέος εντέρου, βοηθά στην πέψη και προλαμβάνει πεπτικά προβλήματα. Επίσης δρα ως ισχυρό φυσικό διουρητικό, αποβάλλει τις τοξίνες από το σώμα και καθαρίζει το ουροποιητικό σύστημα.
Βελτιώνει Την Ποιότητα Του Δέρματος
Το λεμόνι καθαρίζει το αίμα, βοηθά στην παραγωγή νέων ερυθρών αιμοσφαιρίων και βελτιώνει την εμφάνιση της επιδερμίδας. Η κατανάλωση αυτού του ροφήματος υποστηρίζει την παραγωγή κολλαγόνου και παρέχει ελαστικότητα στο δέρμα.
Ως εκ τούτου, αυτή η καθημερινή συνήθεια θα προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία, θα αναζωογονήσει το σώμα σας και θα βελτιώσει την εμφάνισή σας!
Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: Marva @Trollarw.Gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου