Σάββατο 27 Μαΐου 2017


Απίστευτη κίνηση από Σκλαβενίτη: Τι κάνει στους εργαζόμενους του Μαρινόπουλου και «κλείνει» τους ανταγωνιστές


Ποια η κίνηση του Σκλαβενίτη στουςεργαζόμενους του ΜαρινόπουλουΔύο μήνες μετά στην απόκτηση του πρώην δικτύου της Μαρινόπουλος (1η Μαρτίου), η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη, συμφερόντων τηςΣκλαβενίτης, προχώρησαν στις αρχές Μαΐου σε αναπροσαρμογή προς τα πάνω των μικτών μισθών, των ημερομισθίων και των ωρομίσθιων των χαμηλόμισθών πρώην εργαζομένων της Μαρινόπουλος.
Διχόνοια εκδηλώθηκε στη Γερμανία μετά την πρωτοφανή επίθεση του γερμανικού ΥΠΕΞ κατά του υπουργού Οικονομικών, Β.Σόιμπλε, με αντικείμενο την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, το γερμανικό ΥΠΕΞ χαρακτήρισε «ανοησίες» την έκθεση του ESM, ενώ ο Γκάμπριελ διαφοροποιήθηκε πλήρως από τις «δοξασίες» Σόιμπλε.Της Χριστίνας Φλάσκου
Αυτή τη 
διαφοροποίηση την επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, Μάρτιν Σέφερ, ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα πως εξακολουθεί να υφίσταται διάσταση απόψεων ανάμεσα στον κ. Γκάμπριελ και τον κ. Σόιμπλε.

Το ελληνικό πολιτικό σύστημα σε πλήρες αδιέξοδο.


Το ελληνικό πολιτικό σύστημα σε πλήρες αδιέξοδο.
Ηλίας Ευαγγελόπουλος


Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σύντομα θα σωριαστεί με κρότο, παρασύροντας μαζί με το υπόλοιπο διεφθαρμένο και ανίκανο πολιτικό σύστημα την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό μαζί τους στον πάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου