Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΥΣ" ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ!

Δεν ήταν τυχαίοι οι ΡΟΛΟΙ!- Οι 13 «κακοί» του ελληνικού σινεμά και οι τραγικές ιστορίες τους…

ΚΑΚΟΙ
Οι λατρεμένοι «κακοί» του ελληνικού κινηματογράφου ήταν στη ζωή τους το ακριβώς αντίθετο από τους ρόλους που έπαιζαν. Το κοινό τους ταύτιζε με προδότες, δοσίλογους και σκληρούς εκμεταλλευτές, όμως στην προσωπική τους ζωή ήταν σπουδαίες προσωπικότητες με ήθος και ταλέντο. Δύο από τους πιο αγαπημένους «κακούς» του ελληνικού σινεμά ήταν ο Σπύρος Καλογήρου και η Τασσώ Καββαδία. Εκείνος έπαιζε «το πιο γρήγορο μαχαίρι της Τρούμπας», ενώ ήταν ένας πολύ ήρεμος και ευαίσθητος άνθρωπος, που έγραφε… ποιήματα. Εκείνη ήταν εξαιρετικά μορφωμένη και γλυκύτατη, αν και υποδυόταν συνήθως μοχθηρές γυναίκες με ψυχολογικά αδιέξοδα.
    
ΠΡΟ ΒΛΕΨΕΙΣ -ΣΟΦΩΝ 
ΙΝΔΙΑΝΩΝ
Ο Λούθηρος η Όρθια Αρκούδα ήταν αρχηγός της φυλής των Oglala Lakota Sioux, ο οποίος, μεταξύ κάποιον λιγοστών άλλων, όπως ο Charles Eastman, το Μαύρο Ελάφι και η Gertrude Bonnin κατέλαβε το ρήγμα ανάμεσα στον τρόπο ζωής των ιθαγενών λαών των Απέραντων Πεδιάδων πριν και κατά τη διάρκεια της άφιξης και της επακόλουθης εξάπλωσης των ευρωπαίων πρωτοπόρων.

ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

ΑΓΡΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ! 13 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 50 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ! ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ! ΔΥΟ ΔΡΑΣΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ....

Μάνος Πιτσιδιανάκης 
Newsbomb.gr
Τρία μέλη μιας τετραμελούς ελληνική οικογένειας που βρισκόταν στην ...

Βαρκελώνη, έχουν τραυματιστεί από την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στην κεντρική λεωφόρο «Λα Ράμπλα» , όπως επιβεβαίωσε, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», η κ. Θεώνη Ζησιμοπούλου, γραμματέας του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στην ισπανική πόλη.
Η κ. Ζησιμοπούλου ανέφερε ότι επικοινώνησε με το ελληνικό προξενείο ο πατέρας της οικογενείας και ενημέρωσε ότι στην τρομοκρατική επίθεση τραυματίστηκαν η σύζυγος και τα δυο του παιδιά, με την σύζυγό του να είναι πιο σοβαρά, ενώ αντίθετα ελαφρότερα τραύματα φέρουν τα δυο παιδιά.
Μία ελληνίδα πολίτης είναι μεταξύ των τραυματιών, σύμφωνα με ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία καταδικάζει «απερίφραστα την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε προ ολίγου στη Βαρκελώνη».
«Η Πρεσβεία της Ελλάδας στη Μαδρίτη και το προσωπικό του άμισθου Προξενείου μας στη Βαρκελώνη είναι σε διαρκή επαφή με τις Ισπανικές Αρχές και μεριμνούν για την παροχή προξενικής αρωγής. Σύμφωνα με τις, μέχρι στιγμής, επίσημες πληροφορίες των ισπανικών Αρχών υπάρχει, μεταξύ των τραυματιών μία Ελληνίδα πολίτης» σημειώνει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου