Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ...που προσποιείτε ότι δεν μιλαει ...ελληνικα!

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ "Ε" Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ! ΤΑ...ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ-ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΚΑΙ ΧΟΥΚΛΗ...( Εμείς λέμε σιγά τα λάχανα.. ΑΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΊΝΑΙ καλύτερες  από αυτόν τζερτζελέ ΦΟΥΡΦΙΩΤΗ ή όπως αλλοιώς λέγεται ο χαλβάς)

Ποιες πασίγνωστες παρουσιάστριες θέλει για το δελτίο του Έψιλον ο Ιβάν Σαββίδης;...

Σύμφωνα με πληροφορίες των “Υστερόγραφων”, οι στενοί συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη θέλουν να μετατρέψουν το “Ε” σε κεντρικό πυλώνα ενημέρωσης.



Αντικαθιστώντας έτσι επί της ουσίας το Mega, από τη στιγμή που ο ΣΚΑΪ του Ομίλου Αλαφούζου απέτυχε να καλύψει το κενό, σε επίπεδο πολιτικής παρέμβασης.

Και, σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, έχουν στα πλάνα τους τη συγκρότηση μιας “dream team” στον ενημερωτικό τομέα, με τις δυο καλύτερες και πιο εμβληματικές Ελληνίδες δημοσιογράφους, την Έλλη Στάη και τη Μαρία Χούκλη.

Αμφότερες μπορούν να δώσουν άλλη πνοή στο Έψιλον, και φυσικά να κερδίσουν τη μάχη απέναντι στον ΣΚΑΪ και το Star.

Έτσι ώστε στη συνέχεια να διεκδικήσουν μερίδιο στον πρωταθλητισμό απέναντι στον Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ, και τον ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι οι παραπάνω σχεδιασμοί θα αρχίσουν να λαμβάνουν σάρκα και οστά, με τις σχετικές προσεγγίσεις προς τους δημοσιογράφους στους οποίους θέλει ο Ιβάν Σαββίδης να στηρίξει το τηλεοπτικό εγχείρημά του.
Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου