Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ: 

"Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ: ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ"! Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΑΠΌ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ...ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΥΜΕ! ΒΙΝΤΕΟ


Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε ότι οι Εφιάλτες είναι εδώ μέσα. Είναι τα πολιτικά σκύβαλα που μας κυβερνούν και αλλάζουν τη σύνθεση του ελληνικού πληθυσμού με ισλαμιστές! 

Σήμερα '' Και πάει Λέγοντας'' Με πρωινή Ενημέρωση σας !

' Και Πάει Λέγοντας ''


Η νέα ιδέα της ΕΣΔ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ , ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ....

Παναγιώτα Βασιλοπούλου - Aξιωματούχος Δημοσιογράφος της ΕΣΔ

ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ....ΠΑΜΕ ...ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ!


Πάνω από ένα μέτρο έχει πέσει η στάθμη της λίμνης των Ιωαννίνων, 
λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας που χαρακτηρίζει τους τελευταίους μήνες.
Οι πηγές που τροφοδοτούν την λίμνη στέρεψαν από την ξηρασία, σύμφωνα με τοepiruspost.gr, και σε πολλά σημεία έχει αποκαλυφθεί ο πυθμένας της λίμνης καθώς τα νερά υποχώρησαν σημαντικά ενώ σε άλλα σημεία αποκαλύφθηκαν τα βράχια.
Κι όλα αυτά όταν το θυρόφραγμα στο Πέραμα παραμένει κλειστό εδώ και αρκετό καιρό, που σημαίνει ότι νερά από την Παμβώτιδα δεν κατευθύνονται προς τον Καλαμά.
Παρότι η στάθμη έχει πέσει σε πρωτοφανή, για τα τελευταία χρόνια, επίπεδα, η εικόνα της λίμνης διατηρείται πολύ καλή, καθώς δεν εμφανίζεται φυτοπλαγκτόν, όπως έχει συμβεί άλλες χρονιές όταν μάλιστα τα νερά ήταν πολύ περισσότερα.
Πρόκειται σίγουρα για μία ενδιαφέρουσα διάσταση καθώς μέχρι τώρα η παρουσία φυτοπλαγκτόν συνδέονταν με τις καιρικές συνθήκες και με την πτώση της στάθμης.
Σημειώνεται ότι τα τελευταία χρόνια τέτοιες εικόνες ήταν άγνωστες, καθώς τα καλοκαίρια ήταν βροχερά. Αυτή την φορά μια βροχή δεν αρκεί για να σώσει την κατάσταση, μαζί και την λίμνη, καθώς για δύο περίπου μήνες δεν έχει πέσει ούτε σταγόνα!
Η Παμβώτιδα που λειτουργεί ως φυσικός ταμιευτήρας του λεκανοπεδίου δεν έχει δεχθεί νερά εδώ και καιρό με αποτέλεσμα την συρρίκνωσή της.

IMG_8413Τεξας: Εγκατέλειψαν ηλικιωμένους σε πλημμυρισμένο  γηροκομείο

Posted by kalinda στο Αύγουστος 29, 2017

 ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΤΆ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ!..Κανείς δεν διανοήθηκε ποτέ να θεωρήσει τον Αμερικάνο και ως φιλάνθρωπο  ειδικά προς την φροντίδα των γονέων του.Άλλωστε οι Πρώτοι ΟΙΚΟΙ ΕΥΓΗΡΙΑΣ στο Αμέρικα ...πρωτοβγήκαν...
Μιλάμε για την απόλυτη ζούγκλα! Δυστυχώς έχει διαμορφωθεί μια αντίληψη βαθειάς περιφρόνησης του γονιού και γεννήτορα μας!.. Μα μπορεί να πετάμε το γονιό μας ...στα άχρηστα "γηροκομεία"και μάλιστα ευχόμενοι την ταχύτερη θανή του; 
UNITED STATES ...YBER ALLES... συνεπώς... και ΜΑΚΑΡΙ να τη διαλύσει ο αχταρμάς ΤΡΑΜΠ... Αυτό το ασυνάρτητο ΑΡΧΗΓΑΚΙ ΤΩΝ ΗΠΑ...ΜΑΚΑΡΙ! 
 
   ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ
28ης Οκτωβρίου 40 τηλ 2351076041
ΚΑΤΕΡΙΝΗ
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

  Συναυλία-θέατρο

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΤΟΥ 46ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ
  Το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Αυγούστου 2017, ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου. Με συναυλία σαξοφώνου και θέατρο έπεσε η αυλαία του κορυφαίου πολιτιστικού θεσμού που υλοποίησε το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου σε ιστορικούς τόπους της Πιερίας, ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου