Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

ΤΟ ...ΥΠΕΡΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ


ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΥΓΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ.Ή κατ΄ευθείαν ΚΛΙΚ στο> http://monidadias-news.blogspot.gr/p/blog-page_3083.html Στείλτε μας δικές σας απορίες ή και εμπειρίες

ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ 

ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΦΡΟΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΙ!
Σταφύλι....ο βασιλιάς των φρούτων! Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το ΥΠΕΡ-ΦΡΟΥΤΟ!
Το σταφύλι είναι ο καρπός του αμπελιού. Το αμπέλι αλλιώς ονομάζεται και κλήμα (Vitis Vinifera), είναι αναρριχητικό φυτό και προϊόντα του ο μούστος, το κρασί, το ξύδι και οι σταφίδες, ενώ μπορεί να γίνει και γλυκό του κουταλιού. Είναι γνωστό ως καρπός από την αρχαιότητα και αναφέρεται για πρώτη φορά στη Βίβλο.

Σχολιασμοί Και Δηλώσεις Του Παναγιώτη Ψωμιάδη Για Τα Θέματα της Σημαίας....

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ- 

Η ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ



Σχολιάζοντας την κατάργηση του Εθνικού Ύμνου και της έπαρσης της Σημαίας στα δημοτικά σχολεία που δρομολογεί το Υπουργείο Παιδείας, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ρεπορτάζ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου Για Την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου :
Δημοσιογράφος της ΕΣΔ 

«Οι μάσκες έπεσαν. Ούτε μπορούν ούτε θέλουν πλέον να κρύψουν την απέχθεια τους για τη Σημαία, την Οικογένεια, την Πατρίδα, τη Θρησκεία.
Είναι σε πλήρη εξέλιξη μια οργανωμένη εισβολή στα πιστεύω της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων με σαφή, πλέον, στόχο, την αλλοίωση της εθνικής και ιστορικής μας συνείδησης, την αποδόμηση της ελληνικότητας και της Ορθόδοξης πίστης. Βιώνουμε την απόλυτη κορύφωση της επέλασης του Εθνομηδενισμού από έναν συρφετό δήθεν «προοδευτικών» ψευτοδιανοούμενων, διεθνιστών, δέσμιων των ιδεολογικών αγκυλώσεων τους που έχουν πλέον και την πολιτική εξουσία στον τόπο μας. 

Ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις, πρέπει κάποτε να μπει ένα τέλος σε αυτήν την οργανωμένη παράνοια που επιχειρεί να γκρεμίσει τα θεμέλια του Έθνους μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου