Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΤΟ «ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ» ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑΜΕΙΑ(Α’ ΜΕΡΟΣ)

mpezentakou-stefanidou-karatzaferisΌσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος…
Παράνομα ζευγάρια, περίεργες «φιλίες»,παράξενα βίτσια,πακτωλοί xρημάτων,πικάντικες ιστορίες και τραγελαφικά περιστατικά.
Το απέραντο πορνείο της ελληνικής τηλεόρασης
Παράνομα ζευγάρια, περίεργες «φιλίες», παράξενα βίτσια, πακτωλοί χρημάτων, πικάντικες ιστορίες και τραγελαφικά περιστατικά. Οι κρυφές διαδρομές, τα ύποπτα ξενοδοχεία και τα ημιφωτισμένα εστιατόρια είναι ηάλλη όψη της λαμπιρίζουσας τηλεόρασης, που προσπαθούν να κρύψουν-οι πρωταγωνιστές της- και έχουν να κάνουν με τη σχιζοφρενική και βρώμικη υποκρισία της ενημέρωσης και της ελαφράς ψυχαγωγίας. Οι φήμες-και οι αστικοί μύθοι- για τους παράνομους έρωτες με πρωταγωνιστές ΜΕΓΑΛΟ-δημοσιογράφους, παρουσιάστριες, μοντέλα και τραγουδιάρες γ’ κατηγορίας, τρελαίνουν τις φυλλάδες και το διαδίκτυο αλλά κυρίως τους τηλεοπτικούς κύκλους και τα δημοσιογραφικά γραφεία, ήδη από τη δεκαετία του ‘90. Οι «αστικοί μύθοι» πάντως, φαίνεται να κυνηγούν ακόμα τους τηλεοπτι κούς αστέρες παρά τις προσπάθειες.

Η «σεξοβόμβα» και ο… παντρεμένος
Ποια η επική σύνδεση μεταξύ του Νίκου Ευαγγελάτου και της Στέλλας Μπεζεντάκου; Οι φήμες και τα δημοσιεύματα -κυρίως στο διαδίκτυο θέλουν τον δημοσιογράφο και την τραγουδίστρια να υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν. «Ο Νίκος Ευαγγελάτος τα είχε πολλά χρόνια με τη Στέλλα Μπεζαντάκου. Την είχε σπιτώσει κανονικά σ’ εκείνο το σεμνό μαιζονετάκι που έδειχναν τα κανάλια, με το πισινάκι και, μάλιστα, λέγεται ότι κάποια φορά της είχε φέρει ακόμα έναν άντρα και είχε τραβήξει τη φάση με βιντεοκάμερα. Η Τατιάνα Στεφανίδου τα γνωρίζει όλα, αλλά κάνει τα στραβά μάτια γιατί είναι κολλημένη με τον Ευαγγελάτο και δε θέλει να χαλάσει και τη δημόσια εικόνα της», γράφουν διάφορα μπλογκς στο διαδίκτυο, όπως το «3and7ten». Οι κακές γλώσσες μάλιστα θέλουν τον Νίκο Ευαγγελάτο να κάνει απίστευτα πράγματα για την πληθωρική Στέλλα που του «είχε πάρει τα μυαλά». Η απίστευτη αυτή φημολογία ενισχύθηκε από τις πάμπολλες εμφανίσεις της ξανθιάς σεξοβόμβας στα μεσημεριανά πάνελ, τόσο της Τατιάνας όσο και σε διάφορες εκπομπές (εποχής Άλτερ). «Για ποιο λόγο την καλούν συνέχεια; Για ποιο λόγο η Τατιάνα ξευτιλίζει την Μπεζεντάκου στην εκπομπή της;», διερωτώνται οι χρήστες του διαδικτύου σχολιάζοντας παλαιότερες εκπομπές της συζύγου του Ευαγγελάτου. «Αυτή η τηλεοπτική στιγμή θα μείνει στην ιστορία! Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από την τηλεοπτική συνύπαρξη της Τατιάνας Στεφανίδου με την Στέλλα Μπεζαντάκου. Μπορεί τότε η Στέλλα να έκλαιγε on air, λέγοντας πως είναι ένα παρεξηγημένο πλάσμα που δεν τα κάνει όλα για τα νούμερα, όμως η Τατιάνα ήταν ιδιαίτερα σκληρή απέναντί της», γράφει το youweekly.gr. Παρά το γεγονός ότι το ζεύγος ήταν «αυστηρό» απέναντι στη Στέλλα μπροστά στις κάμερες, οι φήμες θέλουν τον Νίκο Ευαγγελάτο να μεσολαβεί για χάρη της «σεξοβόμβας», ώστε να βγάλει δίσκο. Ο Μάκης Σεριάτος -κουμπάρος του Ευαγγελάτου και σύζυγος της Αλεξάνδρας Καπελετζή- ο «εθνικός διαφημιστής» όπως τον αποκαλούσε η πιάτσα, φαίνεται πως άκουσε τα παρακάλια του παρουσιαστή για να βγάλει δίσκο στην τραγουδίστρια – τηλεπερσόνα.
Το καρφί του Καρατζαφέρη και η ταβανόπροκα της Γκολεμά
Κάτι ήθελε να πει ο «ποιητής», αλλά το είπε με… περιστροφές και έξυπνα γκάζια! Η Τατιάνα Στεφανίδου προ μηνών έθιξε -απ’ ό,τι φάνηκε- τον κ. Καρατζαφέρη, γελώντας επίμονα κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, όταν άκουσε ότι στη λίστα των υποψηφίων καναλαρχών είναι και ο ιστορικός ιδιοκτήτης του ΑΡΤ. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης δε μπορούσε να αφήσει να πέσει κάτω τέτοια προσβολή-δεν είναι από αυτούς που δεν απαντάνε- και αποκρίθηκε αμέσως, συγκρίνοντας ευθέως την παρουσιάστρια με την… Στέλλα Μπεζαντάκου. Τώρα για ποιον λόγο, επέλεξε τη Στέλλα Μπεζεντάκου το γνωρίζει ο ίδιος(καλός ρεπόρτερ, γαρ), ωστόσο σε πολλούς έφερε στη μνήμη ξανά την ιστορία με τον φημολογούμενο και όχι υπαρκτό, «παράνομο έρωτα του  Νίκου» και της ίδιας… Πριν καταλήξει σε αυτή τη σύγκριση, ανέπτυξε την επιχειρηματολογία του, εξηγώντας δήθεν γιατί δε δικαιούται το κανάλι του να πάρει άδεια: «Εμείς γιατί να πάρουμε άδεια, ούτε Ρούλα Κορομηλά έχουμε… Ούτε στάσεις εργασίας στο δελτίο… ούτε απλήρωτους εργαζόμενους έχουμε… ούτε φέσι σε καμία τράπεζα έχουμε βάλει», για να καταλήξει: «Είναι σαν κάποιος να πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην Τατιάνα Στεφανίδου και τη Στέλλα Μπετζεντάκου»!
Τι είπε η Γκολεμά και πήραν φωτιά τα πηγαδάκια
Η πονηρή Ντέπυ Γκολεμά είναι γνωστή για τις «βόμβες» που πετά ξαφνικά και μετά όλοι ψάχνονται να καταλάβουν τι εννοούσε. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η τηλεκριτικός είχε πει: «O Ευαγγελάτος ήθελε να πάει στην ΝΕΤ 6-10 το πρωί. Το προφίλ του όμως δεν ταιριάζει με την κρατική τηλεόραση. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Το TEMPO, την Μπεζεντάκου;» Τι εννοούσε η ποιήτρια; Όπως και νά’ χει η ατάκα της «φούντωσε» τις φήμες και επανέφερε το φερόμενο ειδύλλιο στην επικαιρότητα. Ένα ειδύλλιο που θέλει να πλήξει τον έρωτα του ζευγαριού καθώς ο Νίκος πάντα φαινόταν πιστός στη γυναίκα του, ενώ η Τατιάνα σε κάθε της δήλωση αποθέωνε τον Ευαγγελάτο, δείχνοντας έτσι τον έρωτα στο πρόσωπό του πατέρα των παιδιών της.

Ο παπάς, ο πολιτικός συντάκτης και ο μακαρίτης δημοσιογράφος
Καβάλα τον έναν πάνω στον άλλον θέλει ένας άλλος «αστικός μύθος» πρωτοκλασάτα ονόματα και διευθυντές στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Δημοσιογράφος φαίνεται να … μπουκάρει σε αίθουσα του ραδιοφώνου του ομίλου Κυριακού και να βλέπει πολιτικό συντάκτη και πρώτο όνομα του ομίλου, καβάλα σε (πρώην) στέλεχος του σταθμού. Για να σας βοηθήσουμε περισσότερο ο ένας εκ των δύο… αργότερα έγινε παπάς! Ο μακαρίτης δημοσιογράφος μάλιστα μπήκε, είδε και τρομαγμένος από αυτά που αντίκρισε έκλεισε την πόρτα στο δευτερόλεπτο. Ποιος περίμενε ότι σε παλαιότερη δεκαετία και στην αρχή ενός Ομίλου θα γίνονταν τέτοια πράγματα; Κι όμως γίνονταν…

Στέφανος Σαρτίνι – Αννίτα Ναθαναήλ: Το άσεμνο μπανιστήρι
Το 1994-95 η Ρούλα Κορομηλά( που ακόμα η παρουσία της, κόβει εισιτήρια και μάλιστα πολλά) σπάει το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1, για χάρη του Mega. Μαζί με τον Στέφανο Σαρτίνι μεσουρανούν στην ελληνική TV για τα επόμενα 4 χρόνια. Τραγουδά, χορεύει, στήνει σκετς, αλλάζει διαρκώς τα μαλλιά της και την ονομασία του σόου της. Οι δυο τους μάλιστα εκείνη την εποχή συνδέονται και ερωτικά, ενώ τότε σύμφωνα με αποκαλύψεις του Νίκου Μαστοράκη, η σχέση του Σαρτίνι με την Κορομηλά είχε φέρει και προβλήματα στον ΑΝΤ1. Δεν ήταν όμως τόσο ονειρεμένη η σχέση τους όσο φαινόταν. Σύμφωνα με τις ιστορίες που κυκλοφορούσαν τότε στους τηλεοπτικούς διαδρόμους(όταν ήταν στο Mega), ο σκηνοθέτης είχε κάνει το βίο αβίωτο στην «εθνική παρουσιάστρια». Μια ιστορία από αυτές αναφέρει πως ο ιταλός σκηνοθέτης είχε φέρει στα σόου του την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία θα έκανε ένα μίνι σκετς γυμνή πίσω από ένα λευκό πανί( ριζόχαρτο), ώστε να φαίνεται μόνο η σκιά της στον τηλεοπτικό φακό. Ο δαιμόνιος σκηνοθέτης όμως, είχε αφήσει κάμερα και πίσω από το λευκό πανί, με αποτέλεσμα να την «παίρνει μάτι» από το κοντρόλ. ( ΠΗΓΗ: ΜΑΚΕΛΕΙΟ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου