Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Σε εγκλεισμό οδηγήθηκε άνδρας με σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας ύστερα από επιθέσεις με προπηλακισμούς σε γυναίκες στο κέντρο του Χαλανδρίου.(ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ Κ.ΠΡΕΚΑ...) 
πρεκας
Η καταγγελία για επίθεση (05/08-12.45) σε βάρος γυναίκας, ενω με την ανήλικη κόρη της βρέθηκε να διέρχεται την πλατεία Χαλανδρίου, και δράστη έναν ψηλό άνδρα, αδύνατο, μελαμψο, με μούσι και μαύρα/γκρίζα μαλλιά, οδήγησε τους Αστυνομικούς του ΑΤ Χαλανδρίου στη σύλληψη του. Με εντολή Εισαγγελέα τέθηκε σε εγκλεισμό (07/08) με φαρμακευτική αγωγή λόγω σοβαρών προβλημάτων ψυχικής υγείας από τα οποία νοσεί τα τελευταία τουλάχιστον 10χρονια.

Μόνο τον Ιούλιο -σε 20ημέρες -το ΑΤ Χαλανδρίου εχει διενεργήσει 14 εγκλεισμούς
Αστυνομικές πηγές, αναφέρουν στο Nantiareport, ότι η περίπτωση του συγκεκριμένου ατόμου είναι γνωστή καθώς δεν είναι η πρωτη φορα που συλλαμβάνεται και οδηγείται σε εγκλεισμό. Ωστόσο, υστερα από ολιγοήμερη νοσηλεία και χορήγηση αγωγής επιστρέφει στο σπίτι του στο Χαλάνδρι, ωστόσο η διακοπή λήψης της φαρμακευτικής αγωγής που λαμβάνει προκαλεί υποτροπή και γίνεται επιθετικός σε βάρος γυναικών. Όπως αναφέρουν θύματα επιθέσεων του, αιφνιδιαστικά κινείται σε βάρος τους, τις προπηλακίζει ενώ τις βρίζει και τις φτύνει. Σε οποιαδήποτε κίνηση σε βάρος του, όπως στην τελευταία επίθεση που ενήργησε (05/0812.45) τρέπεται σε φυγή, ωστόσο το σοκ για τα θύματα είναι έντονο.
Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές στο Nantiareport, πρόκειται για γιο ελληνα ηθοποιού- εκτός γάμου- τον οποίο έχει αναγνωρίσει, ωστόσο δε διατηρούν επαφές οι δυο άνδρες μεταξύ τους. Αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα με τη μετάβαση του στο Δημόσιο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο με σχετικές Εισαγγελικές παραγγελίες, να είναι τακτικές για το ένστολο προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίου.
ΠΗΓΗ  ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου