Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ, ΠΟΥ ΕΦΤΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!

H ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ 
Η Ραχήλ Μακρή είναι η γυναίκα που έφτυσε όλα τα μνημόνια και κατήγγειλε τους απατεώνες που μας οδήγησαν σε αυτά. Κανείς δεν μπορεί να της αμμφισβητήσει τον πατριωτισμό. Στο γραφείο της υπάρχει η ελληνική σημαία και γι' αυτή αγωνίζεται με υπερηφάνεια. Η παρακάτω συνέντευξη πάρθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013 και με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης Τσίπρα να χαρίζει την ελληνική σημαία σε όποιον να'ναι, ακόμη και στα λαθρομεταναστόπουλα που ήρθαν μόλις χθες-προχθές στην Ελλάδα, (με μια απλή κλήρωση), χρίζοντας σημαιοφόρους όχι τους άριστους, αλλά τον πάσα ένα, η συνέντευξη αυτή κρίνεται επίκαιρη όσο ποτέ.  
Αποκλειστική συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη
στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, vrachiolidis@yahoo.gr
Κυρία Μακρή, πάμε για νέο δάνειο και νέο Μνημόνιο; Τι λένε οι πληροφορίες σας;
Σχεδόν όλες οι Χώρες του κόσμου έχουν δημόσιο χρέος, το ίδιο είχε και η...Χώρα μας. Αυτό αποτέλεσε δικαιολογία για μια επίπλαστη κρίση δανεισμού και την είσοδο της Ελλάδας στο μνημόνιο. Θυμόμαστε όλοι τι είχε γίνει με τα λεγόμενα «spreads» και το μέγεθος του ελλείμματος που άλλαζε από μέρα σε μέρα.
Ακόμα και όσοι δεν γνωρίζουν οικονομικά κατανοούν ότι δεν μπορεί η Ελλάδα να χρειάζεται το μνημόνιο και Χώρες με πολύ μεγαλύτερο χρέος να μπορούν να δανειστούν με ίδιους ή καλύτερους όρους από τις λεγόμενες αγορές.
Η ουσία είναι μια. Όσο παραμένουμε σε λογικές λιτότητας και μείωσης των δαπανών τόσο η ύφεση μεγαλώνει. Μαζί της διογκώνεται και η ανεργία και ο κοινωνικός αποκλεισμός μεγάλων ομάδων πληθυσμού. Δεν χρειάζονται οικονομικά για να διαπιστώσουμε ότι νοικοκυραίοι καταστηματάρχες αναγκάζονται να βάλουν λουκέτο ή κρατούν τις επιχειρήσεις τους «με νύχια και με δόντια». Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις για να δούμε συνταξιούχους που δούλεψαν μια ζωή να μην μπορούν να πιουν κυριολεκτικά έναν καφέ για τα δώσουν τα χρήματα στα άνεργα παιδιά και εγγόνια τους.
Η πολιτική του μνημονίου γεννά την κρίση και όσο δεν το συνειδητοποιούμε τόσο περισσότερα μνημόνια θα πρέπει να υπογράψουμε.
Ο κ. Σαμαράς υπέγραψε στην Μέρκελ ότι θα τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις ενώ στον ελληνικό λαό υποσχόταν επαναδιαπραγμάτευση. Λες και η Γερμανία τον έχει δεμένο με κάτι! Τι μπορεί να είναι αυτό κυρία Μακρή; (Μήπως η Siemens;)
Ένα είναι το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η υπογραφή του κ. Σαμαρά τον δεσμεύει. Παρά τις κορόνες κατά της λιτότητας που εκστομίζει τελευταία, η Κυβέρνηση του είναι αυτή που συνεχίζει την πολιτική που επιβάλλουν οι Γερμανοί.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Στουρνάρας έφερε στη Βουλή ένα συγχωροχάρτι για την Siemens και το βάφτισε συμφωνία συμβιβασμού. Δέσμευσε το Ελληνικό Κράτος να μην έχει καμία αξίωση από την εταιρία για αδικήματα τα οποία έχουν αποκαλυφθεί και για αυτά που ενδέχεται να ανακαλυφθούν στο μέλλον. Χάρισαν 2 δισεκατομμύρια ευρώ στην Siemens για να πάρουν σε αντάλλαγμα χάντρες και γυαλιστερά γυαλάκια, σαν αυτά με τα οποία εξαπατούσαν οι ισπανοί κατακτητές τους ιθαγενείς ινδιάνους.
Πιο συγκεκριμένα η Siemensδεσμεύτηκε να χαρίσει χρέος φορέων του δημοσίου προς αυτήν αξίας 80 εκατομμυρίων ευρώ. Να παρέχει 90 εκατομμύρια ευρώ σε πανεπιστήμια, προγράμματα εκπαίδευσης κατά της διαφθοράς, υποτροφίες και ιατρικό εξοπλισμό. Επίσης έπρεπε να προβεί σε επενδύσεις 100 εκατομμυρίων ευρώ και να κατασκευάσει εργοστάσιο αξίας 60 εκατομμυρίων, το οποίο θα απασχολούσε 700 άτομα.
Χαρίσαμε 2 δις για να μας δώσουν 330 εκ. Αυτό είναι το κέρδος που ο κύριος Στουρνάρας μπορεί να πάρει από τις διαπραγματεύσεις. Για να φανταστείτε την σοβαρότητα των επιχειρημάτων της Συγκυβέρνησης, ο πρώην Σύμβουλος του κ. Σημίτη και Υπουργός Οικονομικών του κ. Σαμαρά δήλωσε στο Κοινοβούλιο ότι βρήκε ένα σχέδιο συμφωνίας και το έφερε στη Βουλή γιατί ήθελε να καθαρίσει το γραφείο του. Με τέτοια επιχειρήματα έπεισε τους Βουλευτές της τότε Συγκυβέρνησης να ψηφίσουν.
Καθώς όμως από ότι φαίνεται οι γερμανοί δεν θέλουν να δώσουν ούτε τα ψίχουλα που συμφώνησαν κατέθεσα την με αριθμ πρωτ. 1197/12291 στις 26/06/2013 με θέμα: «Εκπληρώνονται οι συμβατικές υποχρεώσεις των εταιρειών Siemens AG και Siemens ΑΕ προς το Ελληνικό Δημόσιο, όπως προβλέπει το Σχέδιο Συμφωνίας Συμβιβασμού;». Μέχρι στιγμής έχω λάβει απαντήσεις όπως του Υπουργείου Οικονομικών, το οποίο ισχυρίζεται ότι η Συμφωνία εκτελείται σε ικανοποιητικό ρυθμό. Παράλληλα το Υπουργείο Υγείας απαντά ότι πέραν του ορισμού μελών της Επιτροπής Εποπτείας οι αρμόδιες υπηρεσίες του συγκεκριμένου Υπουργείου δεν έχουν καμία ενημέρωση για την υλοποίηση της Συμφωνίας. Καταλαβαίνετε ότι στην Συγκυβέρνηση δεν γνωρίζει η δεξιά τους τι ποιεί η αριστερά τους.
Η ερώτηση περιλάμβανε 30 συγκεκριμένα ερωτήματα και ο κ. Στουρνάρας εμπαίζει τους Έλληνες λέγοντας ότι κρίνει πως η Συμφωνία εκτελείται σε ικανοποιητικό ρυθμό. Δεν τον ρωτήσαμε για την εντύπωση του, ούτε για το τι πιστεύει. Πόσα εισέπραξε τον ρωτήσαμε και δεν τολμά να απαντήσει.
Για να καταλάβετε τον πανικό τους, ένα μήνα μετά την Ερώτηση το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών ανακοίνωσε με τυμπανοκρουσίες ένα πρόγραμμα υποτροφιών σε συνεργασία με την Siemens. Στάχτη στα ματιά δηλαδή, γιατί δεν είχαν κάνει τίποτα και με σπασμωδικές κινήσεις δημιούργησαν ένα προπέτασμα καπνού τις διαφαινόμενης ανικανότητας τους να υλοποιήσουν αυτά που οι ίδιοι ψηφίζουν.
Ο Ελληνικός Λαός θα διαπιστώσει εάν και με τι έχουν «δεμένο» τον οποιαδήποτε πολιτικό, μόνο όταν απαλλαγούμε από Κυβερνήσεις που συγκαλύπτουν την αλήθεια. Όποιος πολιτικός είναι καθαρός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Όποιος όμως είναι πιόνι του οποιοδήποτε εντός ή εκτός Ελλάδας καλά θα κάνει να απαγκιστρωθεί και να αφεθεί στην θεσμική κρίση της Δημοκρατίας.
Είναι δυνατόν ο ελληνικός λαός να σέρνεται ακόμη στο άρμα της γερμανικής εταιρείας;
Οι Έλληνες δεν σερνόμαστε. Δεν συρθήκαμε στην Τουρκοκρατία. Δεν φοβηθήκαμε δυνάστες ισχυρούς. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη να συρθούμε τώρα.
Δεχόμαστε έναν ανελέητο οικονομικό πόλεμο. Έχουμε την αξιοπρέπεια να σταθούμε στα πόδια μας και να πολεμήσουμε. Στον αγώνα μας οφείλουμε να αναδείξουμε όσους με τιμιότητα και παρρησία μας λένε την αλήθεια. Χωρίς παρωπίδες και διχαστικά διλλήματα του παρελθόντος.
Αυτά τα διλλήματα έχουν εκμεταλλευτεί μέχρι τώρα. Πρώτα η Ελλάδα και η εθνική μας ανεξαρτησία.
Σε αυτόν τον αγώνα κανένας δεν μπορεί να μας νικήσει. Ούτε εταιρείες, ούτε κράτη, ούτε υπερδυνάμεις εντός ή εκτός εισαγωγικών.
Πώς θα χαρακτηρίζατε τον Σαμαρά ως Πρωθυπουργό; Πολλοί πάντως τον επονομάζουν «Τσολάκογλου» και «αρχιδωσίλογο».
Τον κ. Σαμαρά θα τον χαρακτήριζα πολιτικό της επικοινωνίας. Μέσω των συμβούλων του προσπαθεί να περάσει εικόνες και σύμβολα στο ασυνείδητο του κόσμου, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί από προπαγάνδα μέχρι και εξαπάτηση. Δεν γνωρίζω τον ακριβή όρο γιατί ποτέ δεν με ενδιέφεραν αυτά τα παιχνίδια. Έχω μάθει να κοιτάω στα μάτια και να λέω την αλήθεια. Ακόμα και εάν αυτό ενοχλεί τον οποιοδήποτε όσο ψηλά και εάν βρίσκεται.
Πολύς κόσμος πιστεύει ότι η ευρωζώνη αποτέλεσε παγίδα της Γερμανίας για να κατακτήσει χωρίς πόλεμο τα κράτη της Ν. Ευρώπης και πρώτα την Ελλάδα και ότι το σχέδιο αυτό υπηρέτησε πιστά ο Σημίτης ο οποίος μας έβαλε στο ευρώ ενώ δεν τηρούσαμε τις προϋποθέσεις.
Ο κ. Σημίτης αποτελεί ίδια περίπτωση με τον κύριο Σαμαρά. Αυτοί και άλλοι πολιτικοί, που δεν φαίνονται και ο κόσμος θα εκπλαγεί όταν ανακαλύψει την αλήθεια αποτελούν παραδείγματα που το φαίνεστε προσπαθεί να καλύψει την ανυπαρξία της Εθνικής Συνείδησης και της πατριωτικής φρόνησης.
Οι λαοί δεν είναι αριθμοί. Ούτε ψήφων, ούτε φόρων. Όταν οι Κυβερνήσεις μπαίνουν στην λογική ότι κέρδισα δυο και έχουν χάσει έναν οικονομικό δείκτη, ενώ δίπλα τους οι άνθρωποι λιποθυμούν από την πείνα, τότε έχουν αποτύχει και μάλιστα οικτρά.
Έχει γραφτεί ότι ούτε η Γερμανία τηρούσε τις προϋποθέσεις και μπήκε στην ΟΝΕ με δημιουργική στατιστική. Αυτό όμως αποτελεί θέμα οικονομικής ιστορίας. Πρώτιστο καθήκον της πολιτείας είναι η λύτρωση του έθνους και μετά κάνουμε τον απολογισμό μας.
Η κρίση, εκτός από την οικονομική κατάρρευση επιφέρει και προβλήματα στην εθνική άμυνα. Οι στρατιωτικοί αμείβονται με πενιχρούς μισθούς ενώ όπως φαίνεται δεν υπάρχουν χρήματα να συντηρηθούν οι ένοπλες δυνάμεις, το ηθικό των οποίων βρίσκεται στο ναδίρ. Πώς είναι δυνατόν να αντιπαρατεθούμε στρατιωτικά απέναντι στους Τούρκους σε μια ενδεχόμενη πολεμική σύρραξη;
Οι ένοπλές δυνάμεις αποτελούν την εγγύηση της Εθνικής ακεραιότητας μας. Το φιλότιμο, η σωφροσύνη και το υψηλό αίσθημα ευθύνης των Ελλήνων στρατιωτικών αποτελούν την καλύτερη ασπίδα της Χώρας ακόμα και σε καιρό κρίσης.
Τρέμω όμως στην ιδέα ότι σε μια δύσκολη περίσταση για το έθνος μας, οι φρουροί των συνόρων μας δεν θα μπορούν να τα προασπιστούν. Οι δηλώσεις του Υποστράτηγου Ντζιμάνη«Εύχομαι αυτοί που σχεδίασαν το κλείσιμο του σώματος να μην το μετανιώσουν, γιατί τις υποδομές που κτίσαμε μέσα σε 100 χρονιά μπορούμε να τις κλείσουμε σε μια ώρα. Δεν μπορούμε όμως να ξανακτίσουμε υποδομές, όποτε και όταν τις χρειαστούμε. Εύχομαι να μην μας ξαναχρειαστεί ποτέ η Ελλάδα, γιατί δεν θα μπορούμε να υπάρχουμε»στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του Α’ Σώματος Στρατού στην Κοζάνη με συγκλόνισαν και ταυτόχρονα με προβλημάτισαν. Στις εκδηλώσεις όπου παρευρέθηκα για να τιμήσω τους αγωνιστές του Έθνους και της περιοχής, που θυσιάστηκαν σε μάχες τα τελευταία 100 χρόνια της ιστορικής και σπουδαίας διαδρομής του, είδα δίπλα μου έναν στρατηγό να δακρύζει για την απόφαση της κυβέρνησης και του ΚΥΣΕΑ να καταργήσουν τον ιστορικό στρατιωτικό σχηματισμό, ελέω οικονομικής κρίσης.
Επιδεικνύετε ιδιαίτερη ευαισθησία στα εθνικά θέματα. Μπροστά μας έχουμε δυο μεγάλα αγκάθια: το ένα λέγεται ονοματοδοσία των Σκοπίων και το άλλο Δυτική Θράκη, όπου οι Τούρκοι θέλουν να την προσαρτήσουν στα εδάφη τους. Μάλιστα, στη γείτονα χώρα γιόρτασαν τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης! Τι προβλέπετε και τι νομίζετε ότι πρέπει να γίνει από πλευράς μας;
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Όλα τα όμορα κράτη έχουν εκφράσει επίσημα ή μη την «επιθυμία» να πάρουν εδάφη που ο λαός μας έχει απελευθερώσει με το αίμα του. Θέλουν την Θράκη, την Θεσσαλονίκη, την Μακεδονία ολόκληρη, την Ήπειρο και δεν ξέρω και τι άλλο ακόμα.
Όσο υπάρχουν υγιήκύτταρα στην Ελλάδα, δεν θα ακουμπήσουν ούτε το βλέμμα τους στα εδάφη μας. Τελεία και παύλα.
Φυσικά για να το πετύχουμε αυτό χρειαζόμαστε διπλωματία μακροχρόνιας στόχευσης και πολιτικούς που δεν κεκεδίζουν αρλούμπες, μπερδεύοντας τα λόγια τους, διαπράττοντας τεράστια λάθη μόνο και μόνο από την χαρά τους, που κάποιος τους έβαλε ένα μικρόφωνο μπροστά τους. Ο κ. Σαμαράς δέχτηκε να κάνει δηλώσεις στην Κων/πολη μπροστά σε πίνακα με θέμα την άλωση της Πόλης. Τι άλλο να πούμε;
Και ο πολιτισμός μας πάει κατά διαόλου. Το αρχαίο θέατρο Δωδώνης ρημάζει. Υπήρξε και σχετική δημοσίευση στην «Ελεύθερη Ώρα».
Το διάβασα και ομολογώ ότι ήταν ένα πολύ καλό άρθρο, αλλά με στεναχώρησε η παντελής έλλειψη ευαισθησίας των κυβερνώντων προς μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της πατρίδας μας.
Ο πόλεμος που δέχεται το έθνος μας, ξεκινά από την απαξίωση της παιδείας και του πολιτισμού. Τα σχέδια τους θα πέσουν στο κενό, όταν όλοι μας συνειδητοποιήσουμε ότι ο πατριωτισμός είναι η κοινωνική και πολιτιστική προαγωγή της κοινωνίας. Κανένας δεν μπορεί να παίζει, ούτε να οικειοποιείται την έννοια αυτή με φωνές και επεισόδια. Ο πατριωτισμός είναι χρέος όχι τέχνασμα συλλογής ψήφων.
Ο κ. Σαμαράς είχε δεσμευτεί ότι θα ανακήρυσσε την ΑΟΖ. Εδώ και σχεδόν 15 μήνες ως Πρωθυπουργός δεν έχει αγγίξει το θέμα. Το μόνο που ακούσαμε είναι ότι προσφέρει το Αιγαίο στην Ευρώπη γιατί, όπως είπε, τα κοιτάσματα ανήκουν σε αυτή. Πώς το σχολιάζετε;
Τι έχει τηρήσει ο κ. Σαμαράς από αυτά που είχε εξαγγείλει; Έχω αναλύσει πολλές φορές τα γεωπολιτικά δεδομένα της ευρύτερης περιοχής μας καθώς και πιθανά σενάρια αξιοποίησης των δεδομένων που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Χώρα μας.
Η ΑΟΖ αποτελεί ευαίσθητο ζήτημα ενεργειακής διπλωματίας που θα όφειλε να τύχει περισσότερης προσοχής και μέριμνας από τις Ελληνικές Κυβερνήσεις.
Ο πόλεμος στη Μ. Ανατολή λαμβάνει τραγικές διαστάσεις. Χριστιανικές εκκλησίες καίγονται, χριστιανοί διώκονται και άλλοι αποκεφαλίζονται. Η ελληνική κυβέρνηση αντιδρά ικανοποιητικά σε όλα αυτά;
Σε ποιά αντίδραση αναφέρεστε; Πότε αντέδρασε Ελληνική Κυβέρνηση σε όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα; Πότε οι Ελληνικές Κυβερνήσεις προάσπισαν την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη;
Ρίξαμε τους μουσουλμάνους της Θράκης μας βορρά στο τουρκικό προξενείο με την αδιαφορία μας και την εφαρμογή πολιτικών διχασμού και μίσους. Ο κ. Σημίτης που αναφέρατε ευχαριστούσε τους Αμερικάνους στην Βουλή αλλά δεν ενδιαφέρθηκε για την προάσπιση της πίστης μας που αποτελεί μέρος της εθνικής μας υπόστασης.
Οι συγκρούσεις και ο πόλεμος στην Μ. Ανατολή θα φέρουν νέα κύματα λαθρομεταναστών-προσφύγων στην Πατρίδα μας. Αναρωτιέται ο κόσμος: σε 20 χρόνια στον τόπο μας θα υπάρχουν Έλληνες ή αλλοδαποί;
Η Ελλάδα είναι εθνικό κράτος. Όταν θυμίζουμε αυτό το γεγονός δημιουργούνται αντιδράσεις, αλλά δεν θα συναινέσουμε στα όνειρα της νέας τάξης πραγμάτων που προωθεί την ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης. Οι Δυτικές Χώρες έχουν σοβαρή μεταναστευτική πολιτική, εμείς το μόνο που πετύχαμε είναι να είμαστε η αποθήκη ψυχών της Ευρώπης με την συνθήκη του Δουβλίνο ΙΙ.
Πώς πάτε στους ΑΝΕΛ; Συντροφικά «μαχαιρώματα» βλέπουμε να έχετε με τον κ. Νταβρή τον οποίο στείλατε στο πειθαρχικό του κόμματος για δηλώσεις που έκανε εναντίον σας. Σας πολεμούν και μέσα στο κόμμα σας κυρία Μακρή;
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποτελούν ένα κόμμα με συλλογικά όργανα. Τον κ. Νταβρή δεν τον έστειλα εγώ στο πειθαρχικό, αλλά ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος μετά από επιστολή στην οποία γνωστοποιούσα τα τεκταινόμενα γεγονότα. Πέραν τούτου έχω εμπιστοσύνη στις αποφάσεις των οργάνων και πιστεύω στην διδαχή του διαφωτιστή Τσεζάρε Μπεκαρία, ο οποίος στο δοκίμιο «Περί εγκλημάτων και ποινών» διατύπωσε τις θεμελιακές αρχές για την απονομή δικαιοσύνης μεταξύ των οποίων ήταν ότι η δικαιοσύνη πρέπει να ενεργεί άμεσα και σύντομα γιατί όσο πιο σύντομα έλθει η ποινή τόσο πιο στενός θα είναι ο συνειρμός των δύο (αδικήματος – ποινής) στη σκέψη όλων, ώστε να αποφεύγονται οι αξιόποινες πράξεις.
Πολλά sites λένε ότι και ο Καμμένος σας έχει… στη μπούκα διότι δεν ελέγχεστε εύκολα. Μήπως γι’ αυτό δηλώσατε ότι δεν θα ξαναβάλετε υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές;
Ελέγχομαι μόνο από τον Ελληνικό Λαό που με εξέλιξε για να τον εκπροσωπώ και να διεκδικώ τα αιτήματα που είναι κοινωνικά και ηθικά δίκαια καθώς και από τους θεσμούς που ένα δημοκρατικό Κράτος εμπεριέχει. Κανένας δεν είναι υπεράνω των νόμων, αλλά αγωνίζομαι να υπερασπιστώ το δίκαιο στην νομοπαρασκευαστική διαδικασία.
Δήλωσα ότι θα απευθυνθώ στον Ελληνικό Λαό για το εάν θα θέσω ξανά υποψηφιότητα, μέχρι τότε έχω ορκιστεί να υπερασπίζομαι το Δημόσιο Συμφέρον και την κοινωνική δικαιοσύνη.
Κυρία Μακρή, η κρίση εντείνεται και μαζί η απογοήτευση του κόσμου. Στο σημείο που έχει φτάσει η χώρα, υπάρχουν περιθώρια ελπίδας και ποια μπορεί να είναι αυτά;
Ελπίδα υπάρχει όταν ο Ελληνικός Λαός απαλλαγεί από τις παρωπίδες του κομματικού παρελθόντος και προτάξει το συμφέρον της Ελλάδας πέρα και πάνω από μίση και στερεότυπα του παρελθόντος. Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, δεν υφίστανται μαγικά ραβδιά. Χρειάζεται κόπος και σύμπνοια των Ελλήνων πολιτών.
Όταν απαλλαγούμε από τα δεσμά της αντιζηλίας και ζηλοφθονίας για τον συνέλληνα θα καταφέρουμε να συνεργαστούμε, όπως το κάνουν λαοί με πολύ μικρότερες δυνατότητες από τους Έλληνες. Για την συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων του Ελληνικού Λαού αγωνίζομαι και αυτό που μου δίνει θάρρος είναι τα λόγια του Νίκου Καζαντζάκη, ο οποίος στον πρόλογο του «Καπετάν Μιχάλη”, αναφέρει: « Το ελληνικό γένος αν σώθηκε ως τα σήμερα, αν επέζησε ύστερα από τόσους εχτρούς – εξωτερικούς κι εσωτερικούς, προπάντων εσωτερικούς – ύστερα από τόσους αιώνες κακομοιριά, σκλαβιά και πείνα, το χρωστάει όχι στη λογική – θυμηθείτε τους τρεις εμποράκους που ίδρυσαν τη Φιλική Εταιρεία, θυμηθείτε το ’21 – το χρωστάει στο θάμα. Στην ακοίμητη σπίθα που καίει μέσα στα σωθικά της Ελλάδας.»
Αν ένα τυχαίο γεγονός σας έφερνε σήμερα στη θέση του Σαμαρά, πώς θα αντιμετωπίζατε τον Τόμσεν και την παρέα του;
Ο Τομσεν και η παρέα του αποτελούν απλά υπαλλήλους, που τους έστειλαν τα αφεντικά τους σαν επιτηρητές στο προτεκτοράτο που ονειρεύονται να μετατρέψουν τη Χώρα μας. Δεν μας ενδιαφέρουν οι αγγελιοφόροι, αλλά να φυλάξουμε τις Θερμοπύλες της Ελλάδος έναντι των σύγχρονων κατακτητών.
Εσείς φυλάτε τις Θερμοπύλες του Δημοσίου Συμφέροντος, είστε Βουλευτής μόνο για ένα χρόνο και ήδη αγγίζετε θέματα που δεν τολμούν να αγγίξουν πολιτικοί με μεγάλη κοινοβουλευτική πείρα. Πρόσφατα ο οικονομικός εισαγγελέας ξεκίνησε έρευνα με βάση ερώτηση που καταθέσατε. Τι ακριβώς συνέβη;
Στις 26 Ιουνίου 2013 κατέθεσα την με αριθμ. πρωτ. 12258/1195 Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων με θέμα: «Εθνικό σπορ των Γερμανών ο παράνομος χρηματισμός με κέντρο την Ελλάδα». Η ερώτηση υποβλήθηκε ύστερα από δημοσίευμα Γερμανικών μέσων. Συγκεκριμένα τα δημοσίευμα έκανε λόγο σε δικαστική έρευνα που διενεργήθηκε σε βάρος της εταιρείας των Γερμανικών σιδηροδρόμων για διαφθορά, η οποία κατέληξε στην επιβολή προστίμων για χρηματισμό. Για την Ελλάδα αναφέρεται πως η θυγατρική των Γερμανικών Σιδηροδρόμων DB International (DBI), η οποία είχε αναλάβει κατασκευαστικά ή συμβουλευτικά έργα, έχει εμπλακεί στο έργο του προαστιακού.
Δεν μπορούν οι Γερμανοί να κατηγορούν για διαφθορά ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό, τη στιγμή που είναι οι πρώτοι διδάξαντες στην διαφθορά. Φτάνουν πια τα ψέματα σε βάρος της Εθνικής μας αξιοπρέπειας.
Εμείς μιλάμε με επιχειρήματα, τα οποία δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, γιατί απλούστατα βασίζονται στην καθαρότητα των θέσεων, την αλήθεια και την Ελληνική εθνική συνείδηση. Γι’ αυτό πετούν λάσπη και απαντούν με ύβρεις και με συκοφαντία. Και εγώ απαντώ ο λαός του τόπου μου του Ν. Κοζάνης μου έκανε την ύψιστη τιμή να τον εκπροσωπώ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο όπου ορκίστηκα στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να είμαι πιστή στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου.
Μετά από ένα χρόνο μπορώ να τους κοιτάζω στα μάτια και να τους πω ναι εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου γιατί συνομιλώ με την κοινωνία χωρίς να έχω καθρέφτη. Τον καθρέφτη μέσα από τον οποίο οι «συνάδελφοί» μου βλέπουν την κοινωνία.
Οι σκιές των ειδώλων που βλέπουν στον καθρέφτη τους δεν είναι η κοινωνία αλλά αυτό που φαντάζονται. Οι καθρέφτες αντιστρέφουν την πραγματικότητα.
Το παιχνίδι τους έχει πλέον αποκαλυφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου