Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

«Κάποιος δεν ήθελε την Δώρα στο νεκροταφείο», λέει η δικηγόρος της οικογένειας

«Κάποιος δεν ήθελε την Δώρα στο νεκροταφείο», λέει η δικηγόρος της οικογένειας
Η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, Γιάννα Παναγοπούλου, επιβεβαίωσε σήμερα ότι η 32χρονη Εφοριακός είχε λάβει μήνυμα που της έλεγε «μην ξαναπάς στο νεκροταφείο» 

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η δικηγόρος, διευκρίνισε ότι, δεν γνωρίζουν ακριβώς πότε εστάλη το εν λόγω μήνυμα αλλά και ούτε το πώς ελήφθη, δηλαδή αν ήταν sms ή μήνυμα σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 
Η ίδια η άτυχη 32χρονη είχε αποκαλύψει σε φιλικό της πρόσωπο λίγες ημέρες πριν δολοφονηθεί άγρια, ότι είχε λάβει το εν λόγω μήνυμα. Δεν είχε διευκρινίσει όμως ούτε ποιος της το έστειλε ούτε το πώς. 
«Το στοιχείο αυτό είναι στη διάθεση των Αρχών και το αξιολογούν από την πρώτη στιγμή», είπε η δικηγόρος, σημειώνοντας ότι «η άρση του απορρήτου θα δώσει τις απαντήσεις, για το ποιος είναι ο αποστολέας». «Κάποιος δεν ήθελε να βρίσκεται στο νεκροταφείο», τόνισε.
Η Γιάννα Παναγοπούλου, ακόμη διέψευσε ότι η κοπέλα είχε γρονθοκοπηθεί προτού μαχαιρωθεί και βασιζόμενη στα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης, είπε ότι είχε δεχθεί 14 μαχαιριές, κυρίως στη θωρακική της κοιλότητα.
Σε ότι αφορά στα 160 sms που φέρεται να έστειλε η Δώρα σε πρώην φίλο της, όπως αποκάλυψε χθες κοντινό της πρόσωπο, η δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε ότι δεν το γνωρίζει, χωρίς όμως να το αποκλείει, αφού η δικογραφία είναι ανοιχτή και δίνονται ακόμα καταθέσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου