Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017


Τα ΚΤΕΟ αποκαλύπτουν τα αυτοκίνητα με πειραγμένα χιλιόμετρα ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ....ΒΑΣΙΚΑ!

Posted by netakias.com στο Οκτώβριος 9, 2017
αυτοκινηταΤα ΚΤΕΟ αποκαλύπτουν τα αυτοκίνητα με πειραγμένα χιλιόμετρα
Σχέδιο για την αντιμετώπιση του φαινομένου των αυτοκινήτων με τα πειραγμένα χιλιόμετρα καταρτίζει το υπουργείο Μεταφορών.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΡΑΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΑΤΆΕΙ;

Η Die Welt Αποκαλύπτει τον Σόιμπλε και διασύρει τον Στουρνάρα.


Posted by olympiada στο Οκτώβριος 9, 2017
Ο Σόιμπλε ήθελε την Ελλάδα ως παράδειγμα, προκειμένου να καταστήσει σαφές σε μεγάλες χώρες, όπως η Ιταλία, από τι απειλούνται εάν δεν παίξουν σύμφωνα με τους κανόνες, γράφει η γερμανική εφημερίδα Die Welt. Πριν από λίγες μέρες όμως ο κύριος Στουρνάρας είχε δηλώσει αναίσχυντα ότι δεν είχε ακούσει ποτέ τον κύριο Σόιμπλε να αναφέρει τον όρο Grexit!

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ...ΞΕΡΕΤΕ...

alvaniaΑΧ ΜΩΡΕ ΠΑΠΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ....

Λοιπον ...νατος κι ο ...ΑΓΙΟΣ Αναστασιος της Αλβανίας...Μεγάλη μορφή της Ορθόδοξης Εκκλησίας ...ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ...ΠΑΣΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ......ΣΥΝΕΤΌΣ ...ΣΟΦΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ Έστησε  την ορθοδοξια στη γείτονα ...παρλαπιπίζουσα χώρα ...την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ...Ναι... ..μέσα από αντιξοοτητες άγριες .Είχε φλόγα μέσα του ο καρδινάλιος! ΝΑΙ ΜΕΓΑΣ.
Γνωρίστηκε με τον δικό μας ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ.. όταν ακόμη ήταν διακάκι. Ο Απ.Βραχιολίδης τον είδε  μία -δυο φορές...το πολύ! Αλλά έπιασε- το μεγάλο λαγωνικό της δημοσιογραφίας... το στίγμα του από την πρώτη στιγμή....Και χαίρεται χαράν μεγάλη  που το ΔΙΑΚΑΚΙ αυτό... έστησε από το μηδέν την ορθοδοξία στην ΑΛΒΑΝΙΑ!... ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΝΑ ΓΡΆΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ! Και κανείς δεν μπορεί να κουνηθεί εναντιον του στη σημερινή Αλβανία,,,, Αν κι ΟΛΟΙ θέλουν να τον φάνε ...ΜΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΡΕ... ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ!
 __________________________________________ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου