Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΙΖΙΝΓΚΕΡ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΥΝΙΈΤΑΙ!!! ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!!! ΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ!~


ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ: ΩΣ ΤΟ 2018 

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ! ( Ουστ Ρε καργιόλη... ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ. ΔΟΓΜΑ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ: ΩΣ ΤΟ 2018 ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έλληνας Φοιτητής που έτυχε να σπουδάζει προ δεκαετιών στις ΗΠΑ, έμεινε εμβρόντητος όταν ο Καθηγητής του στο Χάρβαρντ, του ζήτησε να κάνει μια εργασία για τις συνέπειες ένταξης της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ, την μετέπειτα Ευρωπαϊκή Ένωση.
   Στην απορία του φοιτητή μας "μα είναι δυνατόν η Ελλάδα να μπει ποτέ στην ΕΟΚ;", η απάντηση ήταν περίπου "άκουσε εμένα που σου το λέω"... 
  Ο Καθηγητής εκείνος ήταν ο ίδιος ο Χένρυ Κίσσινγκερ, ο μετέπειτα ΥΠΕΞ των ΗΠΑ και θιασώτης της άνανδρης εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο..

ΒΑΣΙΚΑ ....ΠΑΤΑΤΕΣ... Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ









Ήρθε κι εβγαλε τον σκασμό του ο ξυλοπόδαρος εφεντης της Άγκυρας! Κατατρομαξε το γκουβέρνο Τσίπρα. Αλλά μόνο για λίγο...Οι ΄Ελληνες συνομιλητές του έδωσαν ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ απάντηση στον άφρονα  ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.!  ΚΙ ΕΜΕΙΣ ως ψυχροί παρατηρητές ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ  να το αναγνωρισουμε αυτο...Και λέμε απλά ένα ταπεινο ΜΠΡΑΒΟ στην Κυβέρνηση Τσίπρα και στον πρόεδρο Παυλόπουλο! Στάθηκαν αμφότεροι στο ελληνικό  ΥΨΟΣ τους!
Από κει και πέρα ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΑΛΙΑ!.. (λόγια),,,
Παρά τα άπρεπα καραγκιοζλίκια  του Τούρκου ηγέτη,,,που ήρθε  με στόχο να μας προκαλέσει...απλά την πάτησε για μια ακόμη φορά ο ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΑΥΤΟΣ  της ΑΝΑΤΟΛΗΣ! 
ΝΟΜΊΖΟΥΜΕ ότι πλέον το τοπείο είναι ξεκάθαρο από δω και πέρα.Και δεν νομίζουμε ότι πλέον μπορούμε να τον πέρνουμε στα σοβαρά... Ο ίδιος ξετιναξε όποια σοβαρότητα κουβάλαγε... 
Τα έκανες ΕΦΕΝΔΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΚΑΤΑ ! Υπήρξες ένα αποσπόρυ της ιστορίας...  Την ώρα που σου δώθηκε η ευκαιρία να απαλλαχτείς από τα συμπλέγματα σου και να φερθείς ως Ευρωπαίος... Κρίμα πτωχέ ΦΙΛΑΡΑΚΟ... 

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2017


ΓΡΑΦΕΙ Η ΛΟΓΙΑ ....  Η Φωτό Μου
Ούτε με τους Αμερικανούς, ούτε με τους Παλαιστίνιους, ούτε και με το Ισραήλ, φυσικά! Με κανέναν! Αυτή είναι η δική μου οπτική. Όσο η ανθρωπότητα θα θεωρεί ή έστω θα αποδέχεται ως ιερή πόλη την Ιερουσαλήμ -και όχι τους Δελφούς, την Ολυμπία ή τη Δήλο (την Αθήνα δεν τη βάζω όπως κατάντησε, εξαιρουμένων των ιερών της τόπων, όπως πάνω και γύρω από την Ακρόπολη π.χ.)- το κακό όχι μόνο θα συνεχίζεται, αλλά και θα υπερδιογκώνεται! Ειλικρινά, ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί τόσα εκατομμύρια άνθρωποι σφάζονται για την πόλη του Θεού των Εβραίων και της Βίβλου. Κι ύστερα, μιλάνε όλοι με "τρόμο" για τους έσχατους καιρούς. Μα, αυτοί είναι που τους επικαλούνται με τα μυαλά τους και τις εμμονές τους! Φιρί φιρί το πάνε! Και για να τελειώνουμε, επειδή κάποιοι φίλοι με ρωτάνε ή μου ζητούν να πάρω θέση, θα πω και τούτο: εγώ έχω αποφασίσει να ζήσω ελεύθερη από την πολυαίωνη βιβλική υποβολή, όσοι επιμένουν να παραμείνουν κάτω από τη "σκέπη" της "Αγίας" Γραφής των Εβραίων (με όποιο μονοθεϊστικό πρόσημο και αν έχουν επιλέξει), να το ξέρουν τουλάχιστον ότι πυροδοτούν, ηθελημένα ή αθέλητα, τη συνέχιση του κύκλου του αίματος. Αν δεν ξεφύγεις από τις υποβολές (αυθυποβολές), τις εμμονές και τα φαντάσματά σου -γιατί περί αυτού πρόκειται- δε θα είσαι ποτέ ελεύθερος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου