Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

NA ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ;...!

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΑΛΛΑΓΗ ΦΩΝΗΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ LASER –

ΑΛΛΑΓΗ ΦΩΝΗΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ LASER 

( κι από φωνή Laser)







Πλήρες Ρεπορτάζ Για Την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου:
Παναγιώτα Βασιλοπούλου : αξιωματούχος Δημοσιογράφος ΕΣΔ



Να αλλάξουν (λεπτύνουν) τη φωνή τους ή ακόμη και να την κάνουν γυναικεία μπορούν πλέον όσοι το επιθυμούν χάρη σε μια νέα ενδοσκοπική μέθοδο με τη χρήση CO2laser!
Η νέα μέθοδος, χωρίς εξωτερικές τομές, παρουσιάστηκε στο 4th Laser Laryngeal & Airway Course που διεξήχθη στο Μάντσεστερ της Αγγλίας 12 και 13 Οκτωβρίου από τον Ahmed Geneid του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ελσίνκι.
Η αλλαγή - λέπτυνση της φωνής (διαφορά στον τόνο) επιτυγχάνεται σε μια μόνο επέμβαση με πολύ μεγάλη επιτυχία και σπάνια χρειάζεται επανεπέμβαση.
«Η τεχνική απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις φωνοχειρουργικής και εμπειρία στην χρήση του LASER ώστε το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό και χωρίς επιπλοκές» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Μηνάς Ν. Αρτόπουλος, Διευθυντής  του Τμήματος Χειρουργικής Τραχήλου-Θυρεοειδούς της ΩΡΛ κλινικής του «ΜΗΤΕΡΑ» .
Σύμφωνα με τους ΩΡΛ, η διαφορά στη φωνή ανάμεσα στον άνδρα και τη γυναίκα είναι ανατομικής αιτιολογίας και αυτό μας δίνει την τονική διαφοροποίηση. Στον άνδρα είναι εμφανές το «μήλο του Αδάμ», μια προεξοχή του λάρυγγα που έχουν όλοι οι άνθρωποι, αλλά στη γυναίκα δεν είναι τόσο εμφανές. Η δημιουργία της προεξοχής συντελείται κατά την διάρκεια της ανάπτυξης και ιδιαίτερα την περίοδο της εφηβείας, οφείλεται στις ανδρικές ορμόνες, όπως και η μπάσα ανδρική φωνή.

35.000 ΕΥΡΏ ΛΕΊΑ -- Στην Ηλεία ............Στη Δυτική Ελλάδα

ΕΞΑΡΘΡΏΘΗΚΕ ΣΠΕΊΡΑ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΔΙΑΠΡΆΞΕΙ ΣΩΡΕΊΑ ΚΛΟΠΏΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΊΑ ........





ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ρεπορτάζ για την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου :
Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της ΕΣΔ 
Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε διαπράξει σωρεία κλοπών στην Ηλεία , για εγκλήματα κατά ιδιοκτησίας .
Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί είκοσι έξι διαρρήξεις σε οικίες και κατάστημα, σε παραθεριστικές περιοχές το περσινό καλοκαίρι
Συνελήφθη ένας 41χρονος αλλοδαπός, ενώ αναζητούνται δυο συνεργοί του.. Δεν θα αργήσουν οι αρχές να φτάσουν στα ίχνη τους , Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη στο Ρίο Πατρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ο 41χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών για κλοπές.
Οπότε είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές ο 41χρονος 
Οι δράστες αφαιρούσαν κυρίως χρήματα, κοσμήματα και μικρού όγκου ηλεκτρονικές συσκευές, πολλά από τα οποία μετέφεραν σε μαξιλαροθήκες, μεθοδικά , ‘’σα νοικοκυραίοι’’. 
Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι δράστες ξεπερνά τις 35.000 ευρώ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου